Beyşehir ilçesinde, tam kapanma günlerinde cumartesi günleri açık olarak faaliyet gösterecek pazar yerleri belli oldu.
Reklam alanı
Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, yaptığı yazılı açıklamada, İçişleri Bakanlığı'nın genelgeleri doğrultusunda ilçe merkezinde salı günleri kurulan hal içindeki pazar yeri ile Avşar ve Beytepe mahallelerindeki semt pazarlarının tam kapanma dönemine denk gelen 8 ve 15 Mayıs 2021 cumartesi günlerinde açık olarak faaliyet gösterebileceğini belirtti.
Bayındır, söz konusu pazar yerlerinde alınacak ilave tedbirler doğrultusunda pazarcı esnafının sadece yaş sebze ve meyve ile fide satışı yapabileceğini hatırlattı.
Bayındır, söz konusu pazar yerlerinde alınacak ilave tedbirler doğrultusunda pazarcı esnafının sadece yaş sebze ve meyve ile fide satışı yapabileceğini hatırlattı.
Kaynak:
Reklam alanı
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları
Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya
bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.
⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!
👏
0
❤️
0
😊
0
😡
0
👎
0
😂
0
😢
0
😲
0
Toplam 0 tepki