DOLAR : 42,83₺
EURO : 50,16₺
STERLİN : 57,19₺
GRAM : 5.981,60₺
ÇEYREK : 9.836,99₺
CUMHURİYET : 39.030,48₺
Güncel

Beyşehir 3. etap TOKİ’de kat imza işlemleri başlıyor

Eklenme: 21.10.2021 - 10:48

TOKİ idaresi ve Beyşehir Belediyesi işbirliği çerçevesinde gerçekleştirilen Beyşehir Küçükavşar 3. Etap Toplu Konut Projesinin 317 adet konutun imzalatma işlemleri başlıyor.

Beyşehir 3. etap TOKİ’de kat imza işlemleri başlıyor
Reklam alanı
Yapılan proje kapsamında 317 adet konuttan 288 hak sahibi olan vatandaşlar ile 25 Ekim – 19 Kasım tarihleri arasında Gayrimenkul satış sözleşmesi imzalama işlemlerine başlanacaktır. 
Bu çerçevede kura sonucu belirlenen 2+1 daireler ve 3+1 dairelerin ödeme talimat tabloları Beyşehir Belediyesi İmar Müdürlüğü ilan tablosuna asılacaktır. Vatandaşlarımız belediyemizdeki ilan panosundan taksit ve peşin ödeme planlamalarını takip edebilirler.

“ŞEHRİMİZE HAYIRLI OLSUN”
Beyşehir Küçükavşar Mahallesi 3. Etap Toplu Konut Projesinde sona doğru gelindiğini aktaran Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, hak sahiplerine hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Başkan Bayındır, “Küçükavşar Mahallesinde 3. Etap Toplu Konut Projesi bitmek üzere, yapılan projede 317 adet konuttan 288 hak sahibi olan hemşehrilerimize 25 Ekim – 19 Kasım tarihleri arasında evlerinin satış sözleşmesi imza işlemlerine başlanacaktır. Geriye kalan 29 konutun ise tekrar kura yoluyla hak sahiplerini bulacağı açıklanmıştır. Kurada hak sahibi olan tüm hemşehrimize yeni yuvalarında sağlık, huzur, afiyet dilerim. Rabbim ödemelerinde kolaylık getirsin. 3. Etap TOKİ Şehrimize hayırlı olsun” dedi. 

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 3
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 3 tepki

Yorum Yap