DOLAR : 42,91₺
EURO : 50,27₺
STERLİN : 57,46₺
GRAM : 6.008,85₺
ÇEYREK : 9.883,41₺
CUMHURİYET : 39.215,04₺
Güncel

Beyin ölümü gerçekleşen hastanın organları 3 kişiye umut olacak

Eklenme: 02.11.2022 - 13:33

Bayburt'ta beyin ölümü gerçekleşen hastanın bağışlanan organları, Erzurum ve Bursa'da 3 hastaya nakledilecek.

Beyin ölümü gerçekleşen hastanın organları 3 kişiye umut olacak
Reklam alanı
Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi Organ Nakli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi ekibince Bayburt'tan alınan 2 böbrek ve karaciğer, organ nakli aracıyla Erzurum'a getirilerek Organ ve Doku Nakli Erzurum Bölge Koordinasyon Merkezi ekibine teslim edildi.

Ekiplerce alınan karaciğer, ambulansla Erzurum Havalimanı'nda bekleyen Türk Hava Kuvvetleri'ne ait ambulans uçakla Bursa’ya sevk edildi. Böbrekler de kentteki Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi Organ Nakli Merkezinde hastalara nakledilecek.

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 1
😡 0
👎 1
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 2 tepki

Yorum Yap