Son Dakika Haberler

AK Parti Konya İl Başkanı Fatih Özgökçen, Ramazan Bayramı dolayısıyla tebrik mesajı yayımladı.

Başkan Özgökçen’den bayram mesajı

11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayını birlik ve beraberlik içerisinde geçirdiklerini ifade eden Başkan Özgökçen, “Medeniyetimizin köklü çınarı, mana âleminin kalbi Konya’mız Ramazan ayını her zaman olduğu gibi yine mutlulukla, hayırla, birlik ve beraberlikle geçirdi. Bizler de bu mübarek ayın bereketini yaşadık. Gündüzleri milletimizi ziyaret ederek hasbihalde bulunduk. AK Parti binamızı milletimizin evi olarak gördük. Şehit ailelerimizden, gazilerimize, özel çocuklarımızdan, değerli büyüklerimize, basınımızdan sivil toplum kuruluşlarımıza kıymetli hemşehrilerimizle AK Parti il binamızda iftarlarda bir araya geldik. Aynı ekmeği bölüştük, aynı dualarda buluştuk. Teravih namazlarının ardından milletimizle kucaklaştık. Gençlerimizle çaylarımızı yudumladık, sohbetler ettik” dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU
İlçelerde de sahur ve iftar sofralarında buluştuklarını söyleyen AK Parti Konya İl Başkanı Fatih Özgökçen, her fırsatta Konyalılarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Başkan Özgökçen sözlerini şöyle tamamladı: “Dualarda buluşan insanlarla, bereketli sofralarla merhametin ve kardeşliğin iklimi olan Ramazan ayını geride bırakırken, aynı ruhu, aynı sevinci, aynı birlik ve beraberliği bayramda da yaşamayı temenni ediyorum. Ramazan Bayramımızın tüm âlem-i İslam’a huzur, Gazzeli kardeşlerimiz başta olmak üzere tüm mazlumlara kurtuluş, savaşın hüküm sürdüğü bütün coğrafyalara barış getirmesini yüce Rabbimden niyaz ediyorum. Dualarımız bir, gayretlerimiz bir, gönüllerimiz bir, ibadetlerimiz kabul olsun. Ramazan Bayramımız kutlu olsun.”


Kaynak: Haber Merkezi

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 2
  • 2
  • 0
  • 2
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”