Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Cuma Buluşmaları kapsamında Fevzi Çakmak Mahallesi’ni ziyaret ederek Şehiristan Camii’ndeki Cuma Namazı’nın ardından hemşehrileriyle bir araya geldi. Vatandaş ve bölge esnafının taleplerini dinleyip birçok konuda da istişarelerde bulunan Hasan Kılca, “Karatay’ımızı ortak akılla yöneterek ilçemizin ve hemşehrilerimizin yaşam kalitesini yükseltiyoruz” ifadelerini kullandı.
Reklam alanı
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, her hafta farklı mahallelerde gerçekleştirdiği Cuma Buluşmaları’nı sürdürüyor. Başkan Hasan Kılca, bu kapsamda Fevzi Çakmak Mahallesi’ni ziyaret ederek Şehiristan Camii’ndeki Cuma Namazı’nın ardından vatandaşlarla buluştu.
Vatandaşların ve bölge sakinlerinin taleplerini dinleyen Başkan Hasan Kılca’ya Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Karatay Belediye Başkan Yardımcıları, Karatay Belediye Meclisi Üyeleri, AK Parti Karatay Gençlik Kolları Başkanı Erkam Alemdar, İlçe Teşkilat mensupları da eşlik etti.
Mahalle ziyaretleri ve cuma buluşmalarını önemsiyoruz
Mahalle ziyaretleri ve artık Karatay’da gelenekselleşen Cuma Buluşmaları’nın birlik, beraberlik ile kardeşlik ilişkilerinin gelişmesine vesile olduğunu aktaran Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Bu buluşmalar sayesinde hem çalışmalarımızı birinci ağızdan hemşehrilerimize anlatma fırsatı buluyoruz ve projelerimizi buna göre zaman zaman yeniden şekillendiriyoruz hem de mahallelerimizin ihtiyaçlarını yerinde tespit etme imkanı elde etmiş oluyoruz. Bu bağlamda Cuma Buluşmaları’nı ve mahalle ziyaretlerini ayrıca önemsiyoruz” dedi.
Projelerimiz ortak akılla hayata geçiyor
İlçede hayata geçirdikleri tüm proje ve yatırımların birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuyla gerçeğe dönüştüğünü belirten Başkan Hasan Kılca, sözlerini şöyle tamamladı: “Karatay’ımızın dört bir yanında vatandaşlarımızla bir araya gelerek hem hizmetlerimizin ortaya çıkardığı sonuçları hem de ihtiyaçları bölge sakinleriyle istişare ediyoruz. Cuma Buluşmaları ile hemşehrilerimizin cumalarını tebrik ederek dualarını alıyoruz. Mahalle ziyaretlerimiz ve Cuma Buluşmalarımız oldukça verimli geçiyor, güzel öneriler alıyoruz, eksiklikler varsa onları gidermek için ekiplerimize talimat veriyoruz. Vatandaşlarımızın sorun ve isteklerini yerinde öğrenip, çözüme kavuşturuyoruz. Bu tür ziyaretler vesilesiyle yatırımlarımızın sayısını hep birlikte artırıyoruz. Amacımız ilçemizi ortak akılla yöneterek Karatayımızın yaşam kalitesini yükseltmek.”
Vatandaşların ve bölge sakinlerinin taleplerini dinleyen Başkan Hasan Kılca’ya Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Karatay Belediye Başkan Yardımcıları, Karatay Belediye Meclisi Üyeleri, AK Parti Karatay Gençlik Kolları Başkanı Erkam Alemdar, İlçe Teşkilat mensupları da eşlik etti.
Mahalle ziyaretleri ve cuma buluşmalarını önemsiyoruzMahalle ziyaretleri ve artık Karatay’da gelenekselleşen Cuma Buluşmaları’nın birlik, beraberlik ile kardeşlik ilişkilerinin gelişmesine vesile olduğunu aktaran Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Bu buluşmalar sayesinde hem çalışmalarımızı birinci ağızdan hemşehrilerimize anlatma fırsatı buluyoruz ve projelerimizi buna göre zaman zaman yeniden şekillendiriyoruz hem de mahallelerimizin ihtiyaçlarını yerinde tespit etme imkanı elde etmiş oluyoruz. Bu bağlamda Cuma Buluşmaları’nı ve mahalle ziyaretlerini ayrıca önemsiyoruz” dedi.
Projelerimiz ortak akılla hayata geçiyorİlçede hayata geçirdikleri tüm proje ve yatırımların birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuyla gerçeğe dönüştüğünü belirten Başkan Hasan Kılca, sözlerini şöyle tamamladı: “Karatay’ımızın dört bir yanında vatandaşlarımızla bir araya gelerek hem hizmetlerimizin ortaya çıkardığı sonuçları hem de ihtiyaçları bölge sakinleriyle istişare ediyoruz. Cuma Buluşmaları ile hemşehrilerimizin cumalarını tebrik ederek dualarını alıyoruz. Mahalle ziyaretlerimiz ve Cuma Buluşmalarımız oldukça verimli geçiyor, güzel öneriler alıyoruz, eksiklikler varsa onları gidermek için ekiplerimize talimat veriyoruz. Vatandaşlarımızın sorun ve isteklerini yerinde öğrenip, çözüme kavuşturuyoruz. Bu tür ziyaretler vesilesiyle yatırımlarımızın sayısını hep birlikte artırıyoruz. Amacımız ilçemizi ortak akılla yöneterek Karatayımızın yaşam kalitesini yükseltmek.”
Kaynak:
Reklam alanı
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları
Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya
bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.
⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!
👏
2
❤️
2
😊
4
😡
11
👎
14
😂
1
😢
0
😲
0
Toplam 34 tepki
sayın baskan nerede cemaat yanlış bir yere felanmı gittin,iz
kareler yep aynı çok zoor
cemaati goremedik ama ıssız bir mevki herhalde bizim mahalleye gelın
Efendim her cuma kontv sizi takip edip bizlere cuma haberlerinizi ulastiriyor masalaah
Yorum Yap
Konya'da otomobil bahçe duvarına ve park halindeki araca çarptı! 4 yaralı
Konya'da çıkan ev yangınında 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı
Vuslat Törenleri Şeb-i Arus ile sona erdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hazreti Mevlana'nın çağları aşan öğütleri bize yol gösteriyor
ELA RÜMEYSA CEBECİ KİMDİR? NEDEN TUTUKLANDI?
Ela Rümeysa Cebeci tutuklandı!
Görgün: Türkiye, kendi silahını kendi aklıyla tasarlayıp üretmeye kararlılıkla devam ediyor
Konyaspor, Kayserispor maçının hazırlıklarına başladı
TBMM'de 'mezar başında rakı içme' tartışması
Hava yolu taşımacılığında gümrük işlemleri dijitalleşiyor
Türk Tarih Kurumunun 100 eserden oluşan "Genel Okuyucu Dizisi Kitapları" tanıtıldı
Bosna Hersek Temsilciler Meclisi Başkanı Denis Zvizdić: Kalbimiz her zaman Türkiye’yle beraber
Haber Ara