Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Başkan İzzet Atsız : Allah Konyalılardan Razı Olsun!

Yeşiltepe Galericiler Sitesi Başkanı İzzet Atsız,6 Şubat depremlerinde Konya'da bulunan yardım derneklerinin ve Konyalıların yaptığı yardımları anlatarak, Konyalılara teşekkür etti.

Başkan İzzet Atsız : Allah Konyalılardan Razı Olsun!

Malatyasonsöz'ün haberine göre ; 6 Şubat depremlerinde galericiler sitesi yaşam alanına çeviren, Yeşiltepe Galericiler Sitesi Başkanı İzzet Atsız önemli açıklamalarda bulunarak, yaşananları anlattı.

"Depremin ardından burada barınan insan sayısı 4 bin civarıydı"

Başkan Atsız şu ifadelere yer verdi:“6 Şubat depreminden hemen sonra galericiler sitemizi deprem toplanma alanı gibi kullandık. Galerici arkadaşlarımız, işyerlerini komşularına akrabalarına açtılar. O dönemde depremin hemen ardında buradaki barınan insan sayısı 4 bin civarına ulaştı. Vekillerimizi ve Belediyelerimizi arayarak burada bir merkez oluşturduk. Ayrıca OTO pazarı olarak kullandığımız alanda çadırlar kuruldu. Yaklaşık 1 ay boyunca 6 bin kişiye yemek ikramlarımız oldu. Konya merkezli, Ribat İnsani Yardım Derneği gelerek burada aşevi açtı ve bize yardımcı oldular. Burada deprem sonrasında 1 ay boyunca yardım dağıtımı yaptık. Bu amaçla Malatya Milletvekillerimiz olsun, MHP İl Başkanı Gökhan Gök, Mesut Samanlı, Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Latif Okyay bu konuda bizlere yardım desteği sağladılar.   Burada işyerleri olanlar dükkanlarını, komşularına, akrabalarına açtılar. Bu yardımlar arasında, gıda, yiyecek, yakacak ve hatta ilaç konusunda bile destek sağlandı. Yiyecek dışında, ağrı kesiciden, diş macunu, diş fırçasına, çocuk bezine kadar her türlü malzeme dağıtıldı. Yaklaşık 1 ay bir buçuk ay satış yapmadık. İnsanlara yardım etmek için çalıştık. Cenaze evlerine kadar burada yemek gönderdiğimiz oldu. Allah tüm Türkiye’den razı olsun. Konyalılardan da razı olsun.  Sabah öğlene kadar çorba, Öğlenden sonra da Akşama kadar yenmek dağıtımı yaptılar. Bu süre içinde işyerlerimizi 1- 1.5 aya kadar satış yapmadan vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Bunun yanında herhangi bir zarar ve ziyanımız olmadı. Bilakis vatandaşlarımızda dua aldık.  Sektör konusunda bizim bir kaybımız olmadı. Çünkü herkesin ihtiyacı vardı, bu nedenle de araç satışlarında bir aksama yaşanmadı. Araba piyasası zarar etmedi ve kazancımızı da sağladık”.


Kaynak: Haber Merkezi

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English