Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız beni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran ile ilgili paylaşım yaptı. Başkan Altay, “Bir baba olarak yazdım duygularımı tam ifade edemedim, belediye başkanı olarak yazdım acımı yansıtamadım” dedi.
Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolduktan 19 gün sonra cansız beni jandarma ekiplerince bulunan Narin Güran’ın acı haberi Türkiye’yi yasa boğdu.
24 kişi gözaltına alındı
Acı haberin duyulmasının ardından sosyal medyada binlerce paylaşım yapıldı. Öte yandan Narin Güran'ın ölümüne ilişkin soruşturmada gözaltına alınanların sayısı 24'e yükseldi.
“Belediye başkanı olarak yazdım acımı yansıtamadım”
Sosyal medya hesabından Narin ile ilgili bir paylaşım yapan Başkan Altay, “Bir baba olarak yazdım duygularımı tam ifade edemedim, belediye başkanı olarak yazdım acımı yansıtamadım. Kelimeler iki gündür kifayetsiz” dedi. 
“Allah, tüm çocuklarımızın geleceğini hayırlı etsin”
Başkan Altay paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Bir baba olarak yazdım duygularımı tam ifade edemedim, belediye başkanı olarak yazdım acımı yansıtamadım. Kelimeler iki gündür kifayetsiz. Melek kızımız Narin. Mekanı cennet. Benim en değerli, en samimi arkadaşlarım çocuklar. Tebessümleri Allah’ın lütfu, gülüşleri ömre bedel. Bakışları şükür sebebi. Allah, tüm çocuklarımızın geleceğini hayırlı etsin.” (Yunus Köroğlu)
Narin…
— Uğur İbrahim Altay (@u_ibrahim_altay) September 9, 2024
Bir baba olarak yazdım duygularımı tam ifade edemedim, belediye başkanı olarak yazdım acımı yansıtamadım. Kelimeler iki gündür kifayetsiz.
Melek kızımız Narin. Mekanı Cennet.
Benim en değerli, en samimi arkadaşlarım çocuklar. Tebessümleri Allah’ın lütfu, gülüşleri… pic.twitter.com/6NRjqEZiiM
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Hala kaç canlar yanacak çıkacaksa çıkarın artık şu idamı en azından böyle mikroplar temizlenir aramizdan
idam şart kardeşim bu kadar basit niye çıkmıyor anlamış değiliz.
Türkiye de Adalet Sistemi Değişmelidir.. Toplum olarak Bu kurum Pek değil hiç güvenilir değildir..Belli Suçlar içinde İdam uygulanabilmelidir.
İDAMDAN GERİSİ YALAN, KİMSE GAZEL OKUMASIN !!!
Yorum Yap
TBMM'de 'mezar başında rakı içme' tartışması
Hava yolu taşımacılığında gümrük işlemleri dijitalleşiyor
Türk Tarih Kurumunun 100 eserden oluşan "Genel Okuyucu Dizisi Kitapları" tanıtıldı
Bosna Hersek Temsilciler Meclisi Başkanı Denis Zvizdić: Kalbimiz her zaman Türkiye’yle beraber
Mevlana şehrinde "Şebiarus" yoğunluğu devam ediyor
Türkiye Taşkömürü Kurumu 263 yeni personel alacak
Konya'da tuvalette silah bulundu! Devreye polis girdi
Burhanettin Duran'dan Mevlana Celaleddin-i Rumi'nin 752. Vuslat Yıl Dönümü paylaşımı
Konya'da jandarma ekipleri 586 adet tabanca namlusu ele geçirdi
Konya'da uyuşturucu operasyonu! 4 kişi yakalandı
Huzurevinde eldivenli dayak! Bakanlık inceleme başlattı
Sır ölümde miras iddiası! Güllü'nün banka hesapları inceleniyor
Haber Ara