Son Dakika Haberler

Türkiye A Milli Futbol Takımımız, EURO 2024 F Grubu’nda 3. ve son maçında Çekya ile karşılaşacak. Kırmızı-beyazlılar bu maçtan puan alması durumunda gruptan çıkmayı garantileyecek. Milliler kaybetmesi halinde ise en iyi dört 3. olmak için mücadele edecek.

Ay-yıldızlılar, Çekya sınavında!

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen EURO 2024’te gruptan çıkarak son 16 turuna yükselmeyi hedefleyen Türkiye, organizasyondaki 3. sınavını Çekya karşısında verecek. 26 Haziran Çarşamba günü Hamburg'daki Volkspark Stadı'ndaki maç, Türkiye saatiyle 22.00'da başlayacak. Grubun diğer maçında ise Gürcistan ile Portekiz Gelsenkirchen'de Türkiye saatiyle 22.00'de karşılaşacak.


Kritik maçı Rumen Istvan Kovacs yönetecek

Türkiye ile Çekya arasında oynanacak karşılaşmayı Rumen hakem Istvan Kovacs yönetecek. Aynı ülkeden Vasile Marinescu ve Ovidiu Artene ise yardımcı hakemlik görevini üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Norveç Futbol Federasyonundan Espen Eskas olacak. Öte yandan Polonyalı Tomasz Kwiatkowski ise karşılaşmanın VAR hakemi olarak görev alacak.


Grup ikinciliği için 1 puan yeterli
Türkiye A Milli Futbol Takımımıza grup ikinciliği için 1 puan yeterli. Ay-yıldızlı ekip galibiyet ya da beraberlik halinde grubu 2. sırada tamamlayacak ve diğer maçın sonucuna bakmaksızın adını son 16 turuna yazdıracak. Peki, ya mağlup olursak?


Gruptan çıkmanın bir yolu daha var!
Milli takımın yenilgisi halinde, Gürcistan da kazanırsa ay-yıldızlı ekip grubu son sırada tamamlayarak elenecek. Milli Takım grubu 2. sırada tamamlarsa Hollanda, Fransa ve Avusturya'nın ilk sırada yer alma şansının sürdüğü D Grubu'nu lider bitiren takımla eşleşecek. Türkiye en iyi dört 3'üncüler arasına girmesi halinde ise B Grubu'nun ya da C Grubu'nun lideri ile eşleşecek.


Milli Takım'daki eksikler
Kırmızı-beyazlılarda eksik oyuncular da bulunuyor. Ay-yıldızlılarda ayak bileğinde travma oluşan Orkun Kökçü ve dizinde ağrısı olan Mert Günok'un bu karşılaşmada forma giymesi zor bir ihtimal olarak görülüyor. Takımla çalışmalara başlayan İrfan Can Kahveci'nin maç kadrosunda yer alması bekleniyor. İki gün önce takımdan ayrı çalışan, fakat son idmanın tamamında takımla çalışan Arda Güler’in ise bu mücadelede yer alması öngörülüyor.Milli Takım'da ilk iki maçta gördüğü sarı kartlarla cezalı duruma düşen Abdülkerim Bardakcı forma giyemeyecek.

 

Üç futbolcu ceza sınırında
A Milli Futbol Takımı'nda Çekya maçı öncesinde 3 futbolcu ceza sınırında bulunuyor. Turnuvada birer sarı kartı bulunan Hakan Çalhanoğlu, Samet Akaydın ve Zeki Çelik, Çekya maçında da sarı kart görmeleri halinde son 16 turunda cezalı duruma düşecek. 


Kaynak: Haber Merkezi

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English