Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Armutlu mezunları ANMEG'de buluştu

Konya’nın Bozkır ilçesine bağlı Armutlu Mahallesi sakinleri önemli bir etkinliğe imza attı. Eğitime büyük önem veren Armutlulular bu kez mezunlar buluşmasında bir araya geldi.

Armutlu mezunları ANMEG’de buluştu

İlk kez düzenlenen ve geleneksel hale getirilmesi hedeflenen “Armutlu Köyü Gençlik Konseyi Mezunlar Buluşması” Anadolu Medya Grup Vakfı (ANMEG) bahçesinde gerçekleştirildi. Armutlulu üniversite mezunları, öğrenciler ve aileleleri kahvaltı sofrasında bir araya geldi. Hemşehrilerin tanışıp kaynaşmasına da vesile olan etkinlikte güzel görüntüler oluştu. 

Amacımız millet ve ümmet!

Yaklaşık 1 aydır üzerinde çalıştıkları etkinlikte bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Armutlu Köyü Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Musa Şahin yaptığı konuşmada şunları söyledi: 

“Gayemiz önce millet, ümmet ve hemşerilerimize hizmet etmektir. Hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz. Biz büyük Doğu medeniyetinin varisleriyiz. Avrupa ve batılıların oluşturduğu bir medeniyet yoktur. Kendilerini çağdaş sayanların dünyada sebep olduğu zilleti hepimiz görüyoruz. Onlar insanlığı, nesli ve medeniyetleri köreltmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Biz Armutlulu gençler olarak onlara “dur” diyecek kapasiteye sahibiz. Bunun için öğrencilerimizin iyi bir eğitim almaları çok önemli. Biz İslam’a fayda sağlamak adına eğitim alıyoruz. Bu gün burada gördüklerimiz bizi umutlandırıyor ve çok mutlu ediyor” 

Öğrenci sayımız daha da artacak! 

Armutlu Köyü Gençlik Konseyi Mezunlar Buluşması’na ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Anadolu Medya Grup Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özer de selamla konuşmasında şu ifadeleri kullandı: 

“Anadolu Medya Grup Vakfı olarak bu tür etkinlikleri düzenlemeyi amaçlarımız arasında görüyoruz. Kadim bir tarihe sahip olan Bozkır, Türkiye’de sancağı olan tek ilçedir. Bozkırlılar cesaretlerini, vatan, devlet ve milletine olan bağlılıklarını her zaman göstermiştir. Armutlu Mahallemiz de tarihte önemli yere sahiptir. Bugün yaklaşık 5 bin nüfusa sahibiz ve 600 üniversite öğrencimiz var. Eğitim noktasında çok iyi bir yerdeyiz. Bundan gurur duyuyorum. Mezunlar buluşmamızı geleneksel hale getiriyoruz. Gelecek yıl yine burada çok daha kalabalık bir şekilde buluşmayı istiyoruz. Bizler, Armutlu’nun ilk üniversite mezunları olarak gençlere yol göstermek için buradayız. Birlik beraberlik içinde eğitime destek olmaya, öğrencilerimize fayda sağlamaya devam edeceğiz.” 

Her yaştan katılım!

Armutlu Köyü Gençlik Konseyi Mezunlar Buluşması’nda renkli görünler de oluştu. Çocuklar için ikramlar, oyun ve çeşitli eğlenceler düzenlendi. Çocuklar, gençler ve büyükler tanıştı, eskiler yad edilerek koyu bir sohbet başladı. Etkinlik türkü dinletisi ve toplu fotoğraf çekimi ile tamamlandı. (Büşra Üstündağ)

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 4
  • 1
  • 0
  • 4
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”