DOLAR : 42,86₺
EURO : 50,37₺
STERLİN : 57,42₺
GRAM : 6.002,64₺
ÇEYREK : 9.874,84₺
CUMHURİYET : 39.180,96₺
Güncel

Altınekin'de el sanatları kursuna katılan 2 kadın kendi iş yerlerini açtı

Eklenme: 14.12.2022 - 14:53

Altınekin Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından Akıncılar Mahallesinde açılan el sanatları kursuna katılan 2 kadın kendi iş yerini açmanın mutluluğunu yaşadı.

Altınekin'de el sanatları kursuna katılan 2 kadın kendi iş yerlerini açtı
Reklam alanı
Altınekin Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ömer Candan, ustalık belgelerini alarak iş yeri açan Havva Ateş ve Şerife Ateş'i ziyaret etti.

Sanatsal, kültürel ve hobi kursları dışında mesleki ve teknik eğitim alanında da kurslar açtıklarını ifade eden Candan, "Özellikle hanım kardeşlerimiz el sanatları ve giyim alanlarında kursları tamamlıyor ve ilçemizde kadın istihdamına dönük hareketlilik artıyor. Bu anlamda kadın kursiyerlerimizin hayatlarına dokunmaya devam edeceğiz. Songül Eren hocamıza teşekkür ediyoruz. Bu anlamda istihdam hedefi çıtamızı daha da yükselteceğiz. Altınekin Halk Eğitimi Merkezi olarak kursiyerlerimize istihdam olanağı sağlamaktan mutluluk duyuyoruz." dedi.
Havva Ateş ve Şerife Ateş de yaklaşık 1,5 yıllık eğitim sonunda ustalık belgesi aldıklarını, meslek sahibi olduklarını söyledi. 

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 4
❤️ 2
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 6 tepki

Yorum Yap