Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

2022 Dünya Kupası: Danimarka: 0 - Tunus: 0

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nın D Grubu ilk maçında Danimarka ve Tunus karşı karşıya geldi. Mücadele golsüz sona erdi.

2022 Dünya Kupası: Danimarka: 0 - Tunus: 0
Maçtan dakikalar
11. dakikada ceza sahası dışı sağ çaprazından Drager’in vuruşunda savunmaya çarpan top, üstten kornere çıktı.

32. dakikada Eriksen’in sağ taraftan kullandığı köşe vuruşunda arka direkte Kjaer’in indirdiği topu savunma uzaklaştırdı.

39. dakikada sağ taraftan kullanılan kornerde savunmadan seken top ceza sahası sağ çaprazında boşta kaldı. Laidouni önünde bulduğu topa sert bir vuruş yaparken meşin yuvarlak yandan az farkla dışarı gitti.

43. dakikada Tunus’un atağında Msakni’nin ara pasında savunma arkasında Jebali topla buluştu. Jebali’nin aşırtma vuruşunda kaleci Schmeichel topu kornere çeldi.

52. dakikada Tunus’un sağ taraftan kullandığı kornerde Slimane’nin ceza sahasına gönderdiği topta ceza sahasında Drager’in vuruşu savunmadan kornere gitti.

57. dakikada ceza alanına yapılan ortada Dolberg’in yakın mesafeden kafa vuruşunda kalenin ortasına giden topu kaleci Dahmen uzaklaştırdı.

69. dakikada Danimarka’nın atağında ceza sahası dışından Eriksen’in vuruşunda kaleci soluna gelen topu kornere çeldi.

70. dakikada Eriksen’in sağ taraftan kullandığı köşe vuruşunda arka direkte Christensen’in kafa vuruşunda Cornelius yakın mesafeden dokunamadı ve top direkten oyun alanına döndü.
90+3. dakikada Lindstrom'un ceza sahası dışı sağ çaprazından yaptığı şutta kaleci Dahmen son anda kornere çeldi.

Stat: Education City
Hakemler: Cesar Ramos xx, Alberto Morin xx, Miguel Hernandez xx
Danimarka: Schmeichel xx, J. Andersen xx, Simon Kjaer xx (Jensen dk. 65 xx), A. Christensen xx, R. Kristensen xx, Höjbjerg xx, Delaney x (Damsgaard dk. 45 x), C. Eriksen xx, J. Maehle xx, A.Olsen x (Lindström, dk. 65 x) K. Dolberg x (Cornelius dk. 65 x)
Yedekler: O. Christensen, Rönnow, Nelsson, Braithwaite, Damsgaard, Nörgaard, J.Larsen, D.Wass, Wind, Poulsen, Skov, Bah
Teknik Direktör: Kasper Hjulmand
Tunus: Dahmen xx, Talbi xx, Bronn xx, Meriah xx, Drager xx (Kechrida dk. 88 ?), Laidouni xx (Sassi dk. 88), Skhiri xx, Abdi xx, Ben Slimane x (Sliti dk. 67 x), Msakni xx (Mejbri dk. 80 ?), Jebali xx (Khenissi dk. 80 ?)
Yedekler: Mathlouthi, Ben Said, Hassen, Ifa, Ghandri, Khazri, Maaloul, Ben Romdhane, Chalali, Jaziri
Teknik Direktör: Jalel Kadri
Sarı kartlar: R. Kristensen, Jensen (Danimarka), Khenissi (Tunus)

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English