Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Bu kış fatura ödemeyin! Fatura bedelini 200 TL ucuzlatan teklif…

Kuveyt Türk günden güne artan fatura bedelini ucuzlatan özel bir kampanya başlattı. Mobil uygulamadan başvuruda bulunup şartları karşılayanlar toplamda 200 TL'ye kadar indirim kazanacak…

Bu kış fatura ödemeyin! Fatura bedelini 200 TL ucuzlatan teklif…

Yıl içinde bireysel müşterisine özel sunduğu kampanyalarla günlük, haftalık ve aylık masrafları ucuzlatan Kuveyt Türk bu kez yeni yılın ilk fatura kampanyasını duyurdu. 31 Ocak tarihine kadar mobil uygulama üzerinden müşteri hesabı oluşturup otomatik fatura talimatı veren her Kuveyt Türklü elektrik, su, internet ve doğalgaz masrafını azaltıyor. Kuveyt Türk'ün tüm bireysel müşterileri için başlattığı bu özel kampanya her fatura talimatına 50 TL, toplamda 200 TL hediye kazandırıyor.

 

200 TL fatura indirimi nasıl kazanılır?
Konutlarda kullanılan fatura bedelini ucuzlatan bu özel kampanyadan yalnızca şartları karşılayan müşteriler faydalanabilecek. Kuveyt Türk mobil uygulamayı kullanarak görüntülü görüşme yolu ile hesap açılışı gerçekleştirenler ancak indirim kazanabilir. Hesap onayı alanların aynı uygulama üzerinden en az 1 adet, en fazla 4 adet otomatik fatura ödeme talimatı vermelidir. Kampanya dönemi sürerken indirimden faydalanmak isteyenlerin talimatın otomatik olarak ödendiğine dikkat etmesi gerekir.igdaş fatura ödeme kolaylık

Fatura indirimi kampanyasına kimler katılabilir?
Kuveyt Türk'ün bireysel banka müşterisine özel başlattığı fatura ödemesine indirim kampanyası 20.000 kişi ile sınırlandırılmıştır. Bu teklif farklı kampanyalarla birleştirilerek kullanılamaz.

Kuveyt Türk ile fatura talimatına indirim kazanan her kullanıcı doğalgaz ödemelerini ücretsiz 3 taksite kadar erteleyebilir. Kuveyt Türk'ün faturayı ucuzlatan kampanyasına ek sunduğu bu teklif kredi kartı ile yapılacak doğalgaz harcamasında geçerlidir.

 

Faturayı taksitli ödemek için son fırsat!

31 Mayıs 2024 tarihine kadar İGDAŞ vezneleri, İGDAŞ internet sitesi veya Kuveyt Türk mobil uygulama üzerinden yapılacak doğalgaz harcaması 3 taksite bölünebilecek. Kampanya kapsamında en az 100 TL en fazla 7.500 TL tutarındaki fatura işlemleri dikkate alınacaktır.

Kampanyadan faydalanmak isteyen Kuveyt Türk müşterisinin cep telefonunun mesaj kısmını kullanarak katılım sağlaması gereklidir. Kampanyaya katılmak için ONAY İGDAŞ yazıp 2848'e kısa mesaj gönderilmelidir. Kampanya yalnızca Sağlam Kart kullanıcıları için geçerlidir.


Kaynak: Haber Merkezi

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English