Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Konya Milli Eğitim Müdürü'nden yıl sonu mesajı

Konya Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit yıl sonu mesajı yayımladı.

Konya Milli Eğitim Müdürü’nden yıl sonu mesajı
Eğitimin en temel amaçlarından biri de yaşadığı çağı tanıyan ve bu çağa dair söz söyleyecek bilgi, birikim, donanım ve özgüvende olan bireyler yetiştirmek olduğunu söyleyen Yiğit şunları aktardı:

"Eğitim öğretim faaliyetlerinin sistemli bir şekilde yürütüldüğü mekânlar olan okullarımız, çok önemli bir görevi yerine getirmektedir.2022-2023 eğitim öğretim yılının son günü olan 16 Haziran 2023 tarihinde de ilimiz genelindeki 2.170 okulda 506.475 öğrencimiz karnelerini alacak ve tatil dönemine girmiş olacaklar. Öncelikle örgün eğitim sürecinin bir yılını daha tamamlayıp yaz tatilini hak eden tüm öğrencilerimizi yürekten tebrik ediyorum.Eğitim ailesi olarak bizlere emanet edilen çocuklarımızın akademik anlamda en iyi şekilde eğitim almalarının yanı sıra, milli ve manevi değerlerimizi de özümsemiş bireyler olarak yetişmelerini asıl hedef olarak önümüze koyduğumuzu belirtiyor; eğitim öğretimin ayrılmaz tarafları olan öğretmenlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum.Değerli Meslektaşlarım,Geleceğimizi imar ve inşa edecek çocuk ve gençlerimizi yetiştiren sizler, sadece öğrencilerinize değil, bütün bir topluma yön vermek suretiyle büyük bir vazifeyi yerine getirmektesiniz. Aziz milletimizin sahip olduğu temel değerlerin yeni nesillerde hayat tarzı olarak karşılık bulması, sizlerin eseridir.  Nice güzelliklere vesile olan gayret ve fedakârlıklarınız her türlü takdirin üzerindedir.  İnanıyorum ki yeni eğitim öğretim dönemine daha dinamik ve hiç bitmeyen yenilenme çabasıyla girecek ve kaldığınız yerden daha büyük bir heyecanla devam edeceksiniz.Öğrencilerimizin alacağı karneler, onları yanlış değerlendirme ve yönlendirmenize asla vesile olmamalıdır. Sadece akademik bir değerlendirmenin sonucu olan karneler, onları bütünüyle değerlendirmek için asla yeterli değildir. Unutmamak gerekir ki asıl olan notlarının yüksekliği değil, çocuklarımızın sahip oldukları milli ve insani değerlerdir. Bu sebeple öğrencilerimizin yaz tatilini verimli ve doğru bir şekilde geçirmeleri için özel bir gayret içerisinde olmalısınız .Öncelikle karnenizdeki notları önemsemekle birlikte telafisi mümkün olan akademik notların sizleri herhangi bir rahatlığa ya da ümitsizliğe düşürmemesi gerektiğini ifade etmek istiyorum.Sizler sadece ülkemizin değil, gönül coğrafyamızın da umut bağladığı bir nesilsiniz. Bu sebeple üzerinizdeki sorumluluk, daha çok çalışmayı ve vaktinizi mümkün olan en verimli şekilde değerlendirmeyi gerekli kılmaktadır. Üç aylık tatil dönemini dinlenmeye olduğu kadar, kitap okumaya, sosyal ve kültürel yönden kendinizi geliştirmeye de ayırmalısınız.  Nitekim sizler kendinizi daha iyi geliştirdikçe, ülkemiz ve aziz milletimiz daha da yücelecektir.Bu duygu ve düşünceler içerisinde tüm öğrenci ve öğretmenlerimize bereketli ve huzurlu bir yaz tatili diliyorum."

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English