Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

YÜZDE 60’A VARAN DÜŞÜK MALİYET İLE DİJİTAL PROJELERİNİZ HÜNERLİ ELLERDE

07.06.2024 13:58:00

Günümüzde internet, firmalar için vazgeçilmez bir araç haline gelmiştir. Firmalar, internet ortamında var olarak yerel veya küresel ölçekte geniş kitlelere ulaşma fırsatı elde ederler. İnternetin sunduğu 7/24 erişilebilirlik sayesinde, müşterilere sürekli hizmet sunma imkânı doğar. Bu durum, hem müşteri memnuniyetini artırır hem de satışların sürekli hale gelmesini sağlar.

İnternet dünyasında olmak isteyen firmalar bu konunun uzmanlarını istihdam edebileceği gibi dışarıdan destek almayı da tercih edebilirler. Dışarıdan destek genelde dijital ajanslar veya freelancerlar (serbest çalışan kişiler) tarafından verilir. Bu sayede sektörü fark etmeksizin tüm firmalar çevrimiçi âlemde var olabilirler.

Dijital ajans veya freelancerların hizmetleri genelde web sitesi kurma, Google reklamı, Meta reklamı, sosyal medya yönetimi, video, grafik tasarım, içerik yazımı, e-ticaret sitesi geliştirme konularında olabilir. Bu hizmetleri daha da arttırabiliriz.

Ancak burada önemli bir sorun karşımıza çıkmaktadır. Yüksek maliyetler veya uygun, güvenilir birini bulamama!
Serbest Ajans bunu çözmek için kurulmuş yeni nesil bir ajanstır.

Serbest Ajans Nasıl Çalışır ve Farkı Nedir?

Serbest Ajans, diğer dijital ajanslardan farklı olarak benzersiz çalışma yöntemleriyle öne çıkmaktadır. Daha az ofis, ekipman ve çalışan maliyeti sayesinde diğer ajanslardan %60’a yakın daha uygun fiyatla yukarıda saydığımız hizmetleri ve hatta daha fazlasını sağlar. Buna rağmen tüm dünya genelinde yetenekli tasarımcı, yazar ve uzmanlarla çalışan Serbest Ajans, firmalara küresel bir bakış açısıyla ve dünyadaki trendlere uygun şekilde hizmet verir. Ayrıca siz dijital projenize uygun birini bulmak için saatlerinizi, günlerinizi harcamazsınız. Serbest Ajans sizin için en uygun profesyonelleri bir araya getirir ve aklınızdaki projenizi kısa sürede hayata geçirir.

“Kurumsal Serbest Çalışma” ile Daha Az Maliyetle Kişiselleştirilmiş Hizmet Alın

Yukarıda saydığımız sebeplerle Serbest Ajans, firmaların ihtiyaç duyduğu birçok dijital projeyi müşterilerine düşük maliyet ve yüksek hizmet kalitesiyle sunuyor. Bu projeler;
- Video Animasyon (2D &3D animasyonlar – ürün ve hizmet tanıtımında en etkili yoldur)
- Yazı & Çeviri (web sitesi içeriği, ürün açıklama, metin yazarlığı, marka adı ve slogan, CV, ön yazı…)
- Grafik Tasarım (illüstrasyon, logo, kurumsal kimlik, broşür, katalog tasarımı, sunum…)
- İş & Yönetim (pazaryeri ürün girişi, pazar araştırması, marka hizmetleri…)
- İnternet Reklamcılığı (sosyal medya yönetimi ve reklamı, SEO, Google reklamı)
- Ses & Müzik (seslendirme, reklam müziği)
- Yazılım & Teknoloji (web sitesi oluşturma, e-ticaret sitesi oluşturma, wordpress…) Olabilir.

Rakiplerinizden geri kalmak istemiyor ve konusunda uzmanlarla çalışmak istiyorsanız www.serbestajans.com ‘u ziyaret edebilirsiniz.
 

DİĞER HABERLER