Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Yavru Kartallar Şanlıurfa Yolcusu

14.09.2024 16:11:00
TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden 1922 Konyaspor, 2024-25 sezonunun 2. haftasında Viranşehir Belediyespor’a konuk olacak.

Sezonun açılış haftasında Karabük İdman Yurdu’nu ağırlayan ve rakibini 2-0 gibi net bir skorla mağlup eden yeşil-beyazlılar, Viranşehir karşısında da puan ya da puanlar alarak güzel başlangıcını sürdürmek istiyor. Viranşehir Belediyespor ile 1922 Konyaspor arasında; 15 Eylül Pazar günü Viranşehir İlçe Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 15.30’da başlayacak. 


Düdük Giray Şaylan’da
Viranşehir Belediyespor ile 1922 Konyaspor arsında oynanacak karşılaşmayı Ankara bölgesi hakemlerinden Giray Şaylan yönetecek. Şaylan’ın yardımcılıklarını Selim Göksü ve Okan Delier üstlenecek. Ömer Faruk Kılıç ise karşılaşmada dördüncü hakem olarak görev alcak.


Tarihte bir ilk
1922 Konyaspor ile Viranşehir Belediyespor, tarihlerinde ilk kez birbirlerine karşı rakip olacak. Uzun yıllar TFF 3. Lig ve 2. Lig’de yer alan Yavru Kartallar, geride kalan sezon Bölgesel Amatör Lig’de şampiyon olarak TFF 3. Lig’e yükselen Şanlıurfa ekibine karşı ilk kez bir resmi maçta karşı karşıya gelecek. (Büşra Üstündağ)

 

DİĞER HABERLER