Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Uğur Ahmet’ten samimi açıklamalar

20.08.2024 13:56:00
TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek 1922 Konyaspor’un yeni transferlerinden Uğur Ahmet Özder, transfer sürecini ve gelecekten beklentilerini anlattı.

“1922 Konyaspor’a transferim ilk olarak Niyazi Kart ile görüşmemle başladı” diyen Özder, “Daha sonra teknik direktörümüz İsmail Aksu beni aradı. 1922 Konyaspor ile anlaştığını, beni de burada görmek istediğini söyledi. Derken bir hafta içinde de transfer sürecimiz bitmiş oldu” diye konuştu.
“Takıma katkıda bulunmak istiyorum”


Yeşil-beyazlı kulüpteki hedeflerine de değinen Özder, Yavru Kartalları tercih etmesinin nedenlerini de paylaştı. “Daha önceki 2 sezonda Konya'da oynadığım için şehri çok seviyorum” diyen Özder, “1922 Konyaspor'un bana sunduğu bu fırsatı iyi değerlendirmek ve takıma katkıda bulunmak istiyorum” ifadelerini kullandı.


“Emeklerimizin karşılığını alacağız”
Hazırlık maçlarının oldukça tempolu geçtiğini ifade eden Özder, bu süreçte zaman-zaman zorlandığını ancak emeğinin karşılığını alacaklarını belirtti. Özellikle Derince maçının temposunun yüksek olduğunu dile getiren Özder, “Bir sistemimiz var. Oturtacak olursak daha başarılı olacağımıza inanıyorum. Ve İnşallah emeklerimizin karşılığını alacağımıza da inanıyorum. Bizler bu sezon play-off hattını kovalayacağız" dedi. (Büşra Üstündağ)

 

DİĞER HABERLER