Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Şahin: Büyük bir başarıya imza attık

04.09.2024 14:58:00
Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin, Paris’te düzenlenen Paralimpik Olimpiyatları’nı ve burada alınan madalyaları değerlendirdi. Kontv’ye özel olarak konuşan Şahin, tarihi bir başarıya imza attıklarını söyledi.

Paralimpik tekvando milli takımımızın Paris’te büyük bir başarıya imza attığını dile getiren Prof. Dr. Metin Şahin “1 altın, 3 gümüş ve 1 bronzla dünya sıralamasına yerleştik. Büyük bir başarı elde ettik. Antrenörlerimiz, sporcularımız ve camiamız büyük bir coşkuyla bunu kutluyoruz. Hepimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.


“Paralimpik takımımız zirveye oturdu”
Metin Şahin, “Paralimpik milli takımımız son zamanlarda zirveye oturdu. Kendilerini canı gönülden kutluyorum. Alınlarından öpüyorum. İnşallah bu başarılarımız devam edecek. Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Osman aşkın Bak’a buradan çok teşekkürlerimizi iletiyoruz. Bakan yardımcılarımıza ve tüm teşkilatımıza da teşekkür ediyoruz. İnşallah bunu Los Angeles’ta devam ettireceğiz. Bizleri de emeği geçen herkese buralardan çok çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. (Büşra Üstündağ)

 

DİĞER HABERLER