Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Transfer çalışmalarını sürdüren Konyaspor 2 bölgeye odaklandı!

30.07.2024 15:14:00
Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Konyaspor, 2 bölgeye odaklandı. Şu ana kadar olan süreçte dış transferde 9 futbolcuya imza attıran Anadolu Kartalı, 2 bölgeye yapacağı takviyelerle transferi kapatacak

Konyaspor’da rota tamamen transfere döndü. 2024-25 sezonu hazırlıklarını Slovenya’da sürdüren Anadolu Kartalı, bir yandan da transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Şu ana kadar olan süreçte dış transferde 9 futbolcuya imza attıran yeşil-beyazlılar; 2 bölgeye yapacağı 2 takviyeyle transferi kapatacak.

 

Öncelikli rota sağ bek
Konyaspor’da öncelik sağ beke verildi. 2023-24 sezonunun sona ermesinin ardından kadrosundaki 2 sağ bek oyuncusuyla da yollarını ayıran yeşil-beyazlı takımda; hazırlık maçlarında bu bölgede Uğurcan Yazğılı görev almıştı. Anadolu Kartalı gelinen son noktada yabancı bir sağ bek oyuncusunu kadrosuna katmak istiyor.


Konyaspor, gol yollarında sorun yaşamak istemiyor
Konyaspor’da diğer bir rota ise forvet hattına çevrildi. Son sezonlarda gol yollarında büyük problemler yaşayan Anadolu Kartalı, bu sezon hücum hattını daha güçlü tutarak bu noktada sorun yaşamak istemiyor. Geçtiğimiz günlerde Umut Nayır’ı renklerine bağlayan yönetim; yağacağı yeni bir golcü takviyesiyle elini güçlendirecek. Öte yandan Bouly Junior Sambou ile de yolların ayrılması bekleniyor. (Büşra Üstündağ)

DİĞER HABERLER