Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu: Futbolda adalet vakti

23.09.2024 11:11:00
TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, futbolda yeni dönemin çok güzel olacağını söyledi. Adaleti ön planda tutacaklarını söyleyen Hacıosmanoğlu, Türkiye’de futbol deyince akla barış, kardeşlik ve hoşgörünün geldiği bir anlayışı hâkim kılmak istediklerini kaydetti.

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, futbolda yeni dönemin çok güzel olacağını söyledi. Hacıosmanoğlu bu ifadeleri bir dost ziyaretinde dile getirdi. Konyalı iş insanı Hasan Kulaksız, sanatçı dostu İsmail Türüt ile birlikte Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığına seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu ve başkan vekili Mecnun Otyakmaz’ı ziyaret etti.  

 

Hasan Kulaksız, kadim dostu Hacıosmanoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını söyleyerek,  ziyareti “yıllar geçse de dostluk baki kalır” başlığı ile sosyal medya hesabından paylaştı. 

 

Hacıosmanoğlu’nun futbolun içinden gelen deneyimli bir yönetici olduğunu kaydeden Kulaksız, “izlenimim yeni dönemin çok daha iyi olacağı yönünde… Ben Hacıosmanoğlu’nu hem hemşerisi olarak hem de futbolun içinden birisi olarak çok iyi tanır ve bilirim. Hacıosmanoğlu’nun futbolda yeni bir milat olacağına inanıyorum. “ dedi. 

 

Kulaksız yeni başkan Hacıosmanoğlu ve vekili Odyakmaz’ı ziyaretinde genel olarak futbolu konuştuklarını söyledi.Kulaksız, “ Hacıosmanoğlu,  futbolda aşırı gerginliklerin yaşandığı bir dönemde yönetime geldi. Ziyarette en çok bu gerginliği ve kavgalara varan tartışmaları konuştuk. Kendisi Türkiye’de futbol denince bu tür hoş olmayan durumların akla gelmemesi içir çaba sarf edeceklerini belirtti. Adaletli bir yönetim sergileyeceklerini, altyapıya önem vereceklerini, kardeşliği, hoşgörüyü ve dostluğu ön plana alacaklarının altını çizdi.” şeklinde konuştu. Ziyarette Konyaspor’un da gündeme geldiğini belirten Kulaksız, yeni başkan Hacıosmanoğlu ve vekili Odyakmaz’ın Konya’yı bir futbol şehri olarak gördüklerini, Konyaspor’a yeni sezonda başarı dilediklerini ifade etti. 

DİĞER HABERLER