Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Temu Güvenilir mi?, Gümrük Vergisi Hesaplama, Kupon Kodu

02.07.2024 16:21:00
Son günlerde ülkemizde Temu fırtınası esiyor. Kullanıcılar sürekli "Temu güvenilir mi?", "Gümrük vergisi ne kadar?" "Temu Kupon Kodu" gibi sorular soruyorlar. Bu haberimizde bunların tümünün cevabını vereceğiz.

Temu Güvenilir mi?

Temu, haziran ayında Türkiye piyasasına hızlı bir giriş yaptı. Temu'ya üye olmak isteyen kullanıcılar "Temu güvenilir mi?" sorusuna cevap aramaya başladı. Sorunun cevabı çok basit: Temu kesinlikle güvenilir bir firmadır. Çinli bir holding olan PDD Holding'in e-ticaret sektöründeki firmasıdır. Sadece Türkiye'de değil, tüm Avrupa ve Amerika'da satış yapmaktadır. Yılda milyarlarca dolar reklam vermektedir. Yani işin özeti, Temu güvenilir bir firma ve gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.


Temu Gümrük Vergisi Var mı?

Temu'dan alacağınız ürünler yurt dışından geleceği için, devletimizin koyduğu kanunlar çerçevesinde gümrük vergisi ödemek zorundasınız.

Temu Gümrük Vergisi Hesaplama

Temu'da gümrük vergisini sizin hesaplamanıza gerek yok. Ürünlerinizi sepetinize ekleyip ödeme işlemine gittikten sonra, "Vergi" yazan kısımda toplamda ne kadar vergi ödeyeceğiniz otomatik olarak hesaplanmaktadır.

Temu, Türkiye'deki kullanıcılarına özel 3000 TL değerinde kupon dağıtıyor. Kuponu almak için https://temu.to/m/uljltydua8f linkine tıklayabilirsiniz

Temu gümrük vergisini kendisi hesaplamak isteyenler, toplam sepet tutarını %30 ile çarpabilir. Yani, 3000 TL'lik ürün alıyorsanız 900 TL'lik bir gümrük vergisi ödemek zorundasınız. Matematiksel olarak ifade etmek gerekirse:

3000 * 0,3 = 900 TL

3000 + 900 = 3900 TL

Sepet tutarınızı %30 ile çarpıp çıkan sonucu sepet tutarınız ile topluyorsunuz.

Temu Türkiye 3000 TL Kupon Kodu

Temu, Türkiye'deki kullanıcılarına özel 3000 TL değerinde kupon dağıtıyor. Kuponu almak için https://temu.to/m/uljltydua8f linkine tıklayabilirsiniz veya acq676405 kodunu kullanabilirsiniz. Tabi ki linkten daha kolay olacaktır. Linke tıkladığınız zaman Temu'nun websitesine gideceksiniz oradan da kuponu almak için sizi uygulamayı indirmeye yönlendirecek. Uygulamayı indirdikten sonra kuponunuzu alıp gönül rahatlığıyla harcama yapabilirsiniz.

Temu Fiyat Düzenleme

Temu'dan alışveriş yaptıktan sonra bir ürünün fiyatı düşerse, düşen tutar kadar iade alabiliyorsunuz. Bunu şu adımları takip ederek yapabilirsiniz:

  1. Profiliniz
  2. Siparişleriniz
  3. İlgili siparişinize tıklayın
  4. Fiyat Düzenleme'ye tıklayın

Bu şekilde, düşen tutar hesabınıza kredi olarak yatırılacak ve gelecek siparişlerinizde kullanabileceksiniz.

DİĞER HABERLER