Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Tekvandonun kalbi Konya’da atıyor

03.09.2024 16:26:00
Tekvandonun kalbi Konya’da atıyor! Türkiye Ümitler Tekvando Şampiyonası, 2-5 Eylül tarihleri arasında Konya’nın ev sahipliğinde düzenleniyor. Merkez Karatay ilçesinde yer alan Spor ve Kongre Merkezi, nefes kesen maçlara ev sahipliği yapıyor.

Türkiye Ümitler Tekvando Şampiyonası’nın açılış seremonisi, 3 Eylül Salı günü müsabakaların yapıldığı Spor ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi. Açılışa Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin, Anadolu Medya Grup Mütevellisi ve Türkiye Halter Federasyonu As Başkanı İlker Özkan, Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Ay ve Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya Şube Başkanı Murat Dönmez başta olmak üzere spor camiasından birçok isim katıldı.
“Büyük bir şölen gerçekleştiriliyor”
Şampiyonanın açılış seremonisinde konuşan Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin, “Burada büyük bir spor şöleni gerçekleştiriyor. Türkiye’de Büyükler Tekvando Şampiyonası’nın ardından bu müsabakanın da Konya’da olması çok güzel oldu. Uzun bir yoldan geldik. Uzun da bir yolumuz var” dedi. Organizasyonun açılış seremonisi, madalya takdimi ve çektirilen toplu fotoğrafla sona erdi. (Büşra Üstündağ)

DİĞER HABERLER