Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Teknoloji çağ atlıyor! Akıllı telefonun yanı sıra ‘akıllı yüzük’ için tarih verildi!

21.02.2024 15:01:00
Teknoloji alanında yapılan gelişmeler adeta zamana kafa tutuyor. Bu kapsamda akıllı telefonların yanı sıra giyilebilir teknoloji alanında ‘Samsung Galaxy Ring’ için tarih verildi. İşte detaylar…

Samsung’un Galaxy S24 serisininin tanıtıldığı Galaxy Unpacked lansmanında kısa süreliğine bir ‘Akıllı Yüzük’ gösterildi. İşte Galaxy Ring olarak çıkacak olan akıllı yüzüğün bilinen özellikleri ve tarihi…


Samsung’un akıllı yüzüğü Galaxy Ring ne zaman tanıtılacak?
Edinilen bilgiye göre Galaxy Ring marka olacak olan akıllı yüzüğün temmuz ayı sonunda Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtılması bekleniyor. Bununla birlikte aynı etkinlikte Galaxy Z Fold 6 ve Flip 6 katlanabilir telefonlarında tanıtılması bekleniyor.


Akıllı Yüzük nedir? Akıllı Yüzük ne işe yarar? Akıllı Yüzüğün özellikleri nelerdir?
Tanıtılması beklenen akıllı yüzüğün ise özellikleri ve ne işe yaradığı merak konusu oldu. Bununla birlikte edinilen raporlara bakılırsa; akıllı yüzüğün EKG desteğine sahip olup, kan basıncı ölçeceği ve NFC ödemelerinde kullanılacağını ifade edebiliriz. Cihazın üretiminin tam olarak tamamlanmadığı ve deneme aşamasında olmasıyla, net bilginin ve seri üretimlerin nisan ve haziran ayları arasında başlaması bekleniyor.


Sekiz farklı boyutta olacak! 
Sekiz farklı boyut sunacağı ifade edilen yüzüğün yanı sıra son dönemde çıkış yapan Amazfit Helio Ring gibi akıllı yüzüklerde de karşımıza çıkan yapay zeka desteğinden faydalanması  bekleniyor. Suya dayanıklılık gibi özellikleride bünyesinde barındırması beklentiler arasında.

Samsung Galaxy Ring’in fiyatı ne kadar olacak? 
Samsung Galaxy Ring’in herhangi bir fiyat bilgisi olmazken, firmaya bakıldığında rekabetçi bir fiyat anlayışının benimseneceği aşikar.

 

DİĞER HABERLER