Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Tarım ve Orman Bakanlığı Konya ve ilçelerinde 197 personel alacak!

01.02.2024 18:18:00
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, bakanlığın taşra teşkilatlarında istihdam edilmek üzere yapılacak 5 bin 500 personel alımına ilişkin sürecin başlatıldığını duyurmuştu. Bununla birlikte Konya ve ilçelerinde 197 personel alınacak.

Bakan Yumaklı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Tarım ve Orman Bakanlığı ailesi büyümeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda duyurduğumuz 5 bin 500 personel alımına ilişkin süreci başlatıyoruz. Aramıza katılacak arkadaşlarımızın gayretli çalışmaları tarım, orman ve su alanlarındaki gücümüze güç katacak. Ülkemizin dört bir yanında bakanlığımızın faaliyetleri artarak devam edecek. Göreve başlayacak tüm yeni mesai arkadaşlarımı kutluyor, ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum" demişti.

Konya’da 197 personel alınacak
AK Parti Konya Milletvekillerinden Mehmet Baykan’ın paylaşımına göre Konya’da alınacak personel sayısı netleşti. Buna göre Konya ve ilçelerinde toplam 197 personel alınacak.

 

Pozisyonlara göre başvurularda KPSS puan sıralaması baz alınarak, İŞKUR üzerinden kura ile çekilecek.

 

İşte Konya ve ilçelerinde alınacak personel sayısı ve pozisyonlar


Tercihler ve Başvurular
Adaylar tercihlerini 31 Ocak 2024 – 07 Şubat 2024 tarihleri arasında tercih kılavuzunda belirtilen kurallara göre ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet sitesi üzerinden yapabilecektir.

 

ÖSYM'ye ve Bakanlığımıza posta yoluyla gönderilen veya elden verilen tercih listeleri geçerli olmayacaktır.


Öte yandan, istihdam edilecek sözleşmeli personel alımına ilişkin ilan; Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin internet sitesinde yayımlandı.

DİĞER HABERLER