Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Ali Çamdalı, Konyaspor'un yeni teknik direktörü oldu

29.04.2024 22:42:00
Konyaspor Yönetim Kurulu Toplantısı devam ederken Konyaspor 2.Başkanı Adem Bulut, KONTV'de yayınlanan Spor Gündemi programına canlı bağlantı kurdu. Bulut, Konyaspor'un yeni hocasının Ali Çamdalı olduğunu duyururken, ekipte Skubic ve Ali Turan'ın da olacağını ifade etti.

Her pazartesi KONTV ekranlarında Mustafa Durmuş moderatörlüğünde yayınlanan Spor Gündemi programına canlı yayın bağlantısı kuran Adem Bulut, Konyaspor’da teknik direktör Fahrudin Omerovic ile yolların ayrılmasının ardından açıklamalarda bulundu.

 

"ALİ ÇAMDALI HOCAMIZ İLE SON 4 MAÇTA BU NOKTADA DEVAM EDECEĞİZ"

Kasımpaşa maçından sonraki maçlar için ümitli gittiklerini lakin puan alamadan dönülmesinden ve sahaya sürülen kadronun beğenilmemesi üzerine yollarını ayırdıklarını ifade eden Bulut, “Takım yarın antrenmana başlayacak, Bugünkü geldiğimiz noktada yeni hocamıza karar verdik. Sportif direktörümüz olan Ali Çamdalı hocamız ile son 4 maçta bu noktada devam edeceğiz.” diye konuştu.

EKİPTE SKUBİC DE YER ALACAK

Bulut devamında, Çamdalı’nın ekibinde Ali Turan, Nejc Skubic'inde yer alacağını ifade etti.

Adem Bulut'un açıklamasının ardından Konyaspor resmi X hesabından  "Efsane kaptanımız, yeni hocamızdır.Yönetim Kurulumuzun oy birliğiyle aldığı karara göre; Sportif Direktörümüz Ali Çamdalı, Teknik Direktörümüz oldu. Ali Çamdalı’ya yeni görevinde başarılar diler, camiamıza hayırlı olmasını temenni ederiz." paylaşımında bulundu.

DİĞER HABERLER