Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Sırbistan karıştı, Stanojevic yaralandı

24.09.2024 14:31:00
Dünyanın en kritik, en ateşli, gerilimi yüksek derbilerinden birisi olarak bilinen Partizan - Kızılyıldız maçının ardından ortalık karıştı. Sırbistan derbisinin ardından öfkeli taraftarlar Partizan’ın soyunma odasını bastı! Konyaspor’un eski teknik direktörü Aleksandar Stanojevic, basın toplantısına yara bandı ve kesikler içinde çıktı.

Sırbistan derbisini 4-0'lık skorla konuk Kızılyıldız kazandı. Ağır yenilginin ardından Partizan taraftarı takımlarının soyunma odasını bastı. Cam ve çerçevelerini indiren öfkeli taraftarlar, daha önce Konyaspor'da görev alan Partizan Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic'in yaralanmasına sebep oldu. Tecrübeli teknik adam maç sonu kamera karşısına; boynunda kesikler ve yüzünde yara bandıyla çıktı. Konuşmakta güçlük çeken ve gözleri dolan Stanojevic, “Yazıklar olsun! Çok üzgünüm. En ağır yenilgi, herkesten özür dilerim” dedi. Kızılyıldız 22 puanla liderlik koltuğuna otururken; Partizan ise 11 puanla küme düşme turunun içinde kaldı.


Stanojevic’in Konyaspor karnesi
Aleksandar Stanojevic; 2022-23 sezonunda İlhan Palut’tan boşalan teknik direktörlük koltuğuna oturmuştu. Konyaspor’daki ilk sezonunda 17 maça çıkan Sırp teknik adam; bunlardan 4 galibiyet, 6 beraberlik ve 7 mağlubiyet almıştı. Stanojevic’in Konya’daki ilk 5 maçından mağlup ayrılması; ilk 6 maçta gol sevinci dahi yaşayamaması da dikkatlerden kaçmamıştı. Takip eden 2023-24 sezonuna da Konyaspor ile başlayan Stanojevic, ilk 9 haftalık periyotta 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet almış; son 3 maçını kaybetmesinin ardından da kendisiyle yollar ayrılmıştı. (Büşra Üstündağ)

 

DİĞER HABERLER