Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Seydişehir'de iller arası Judo Turnuvası yapılacak

31.07.2024 14:39:00
Seydişehir Belediyesi ve Seydişehir İlçe Gençlik Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenecek olan İller arası Minik, Süper Minik Zafer Bayramı Judo Turnuvası 3-4 Ağustos tarihlerinde Atatürk spor salonunda düzenlenecek.

30 Ağustos Zafer Bayramı Kapsamında düzenlenecek olan Judo turnuvasına,  Türkiye’nin farklı il ve ilçelerinden 600’e yakın sporcu katılacak. 


Seydişehir Belediyesinin desteklediği Minikler ve Süper Minikler kategorilerinde gerçekleştirilecek olan turnuva, 3 Ağustos Cumartesi günü saat 14.00’da Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirilecek.  

Sportif faaliyetlerin aralıksız devam edeceğini kaydeden Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu; “Seydişehir Belediyesi olarak sporcularımızın he zaman yanındayız. İmkanlarımız dahilinde her türlü sportif faaliyetlerin ilçemizde yapılması noktasında çalışmalarımız devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Muay Thai Seydişehir Süper Lig 1. Ayak Müsabakalarını ilçemizde düzenlemiştik. Şimdi de spor kulübümüz bünyesinde sayısız başarılara imza atan Judo takımımızın da turnuvada yer alacağı Minik ve Süper Minik Judo turnuvasını ilçemizde gerçekleştiriyoruz. Şimdiden tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.(Veli Şengül) 

 

DİĞER HABERLER