Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Selçuk Üniversitesinde ‘Sevgi Buluşması’ etkinliği

22.10.2024 16:25:00
Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından Konya’da koruma ve bakım altında bulunan çocukların yaşam becerilerini geliştirmeye yönelik düzenlenen “Sevgi Buluşması” etkinliği başladı. 3 gün sürecek etkinliğin ilk gününde 7 – 12 yaş grubu 47 çocuk pizza hazırladı.

Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zührem Yaman’ın proje yürütücülüğünde; Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Konya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Konya Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle düzenlenen etkinlikte çocukların hem mutfak becerilerinin geliştirilmesi hem de keyifli aktivitelerle dolu bir gün geçirmesi amaçlanıyor.

Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bünyamin Ayhan, öğretim elemanları ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ve Rekreasyon Bölümü öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen etkinliğin birinci gününde Mevlana Çocuk Evleri Sitesi, Alaaddin Çocuk Evleri Sitesi ve Konya Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezinde bulunan 7 – 12 yaş grubu 47 çocuk pizza hazırladı.

Çocukların keyifli vakit geçirmesi için çeşitli aktivitelerin yer aldığı etkinlik, farklı kuruluşlarda bulunan çocukların katılımıyla 24 Ekim 2024 tarihinde sona erecek.(Yunus Köroğlu) 

 

DİĞER HABERLER