Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Roblox erişime ne zaman açılacak? 11 Ağustos 2024 Roblox'ta son durum!

11.08.2024 10:58:00
Milyonlarca çocuğun oynadığı Roblox, geçtiğimiz hafta içi BTK tarafından erişim engeline tabi tutulmuştu. Peki Roblox açılacak mı? Roblox ne zaman açılacak? İşte 11 Ağustos 2024 Pazar Roblox'la alakalı son durum...

Roblox, dünya genelinde milyonlarca oyuncuya sahip popüler bir çevrimiçi oyun platformudur. Genç oyuncular arasında özellikle popüler olan Roblox, geniş bir oyun yelpazesi sunuyor ve çeşitli oyun türlerini destekliyor.

 

7 Ağustos’ta Roblox’a getirilen erişim yasağı, oyunseverler arasında büyük bir merak uyandırdı. Şu anda, bu engelin ne zaman kalkacağına dair kesin bir bilgi bulunmuyor. Ancak, erişim yasağının kalkması için bazı adımların atılması gerektiği belirtiliyor.

 

ROBLOX’A ERİŞİM YASAĞI NEDEN GETİRİLDİ ?


Erişim yasağının arkasındaki sebep, mahkeme kararında belirtilen ihlallerle ilgili. Roblox’un, ilgili hukuki düzenlemelere uymadığı ve çeşitli uyumsuzluklar yaşandığı ifade ediliyor. Bu ihlallerin giderilmesi için Roblox’un belirli düzenlemeler yapması gerekiyor. İlgili düzenlemelerin tamamlanmasının ardından oyunun tekrar oynanabilir hale gelmesi bekleniyor.

 

ROBLOX NE ZAMAN AÇILACAK ?


Erişim engeli getirilen popüler oyunun ne zaman açılacağı henüz netlik kazanmadı. Ancak mahkeme kararında belirtilen ihlallerin giderilmesi halinde Roblox oyununun tekrar oynanabilir hale gelmesi bekleniyor.

DİĞER HABERLER