Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Profesyonel Ofis Taşıma Hizmetleri

15.08.2024 09:58:00

 

Yurt içi lojistik faaliyetleri arasında yer alan ofis taşımacılığı, küçük ya da büyük ölçekli her işletmenin ihtiyaç duyabileceği bir hizmettir. Son zamanlarda artan iş hacmi ile büyük bir faaliyet alanına dönüşen ofis taşıma,kurumsal hizmetlerden biridir. Profesyonel ofis taşıma hizmetleri kapsamında faaliyet gösteren firmalardan olan LEVEL Kurumsal Ofis Taşıma LTD. ŞTİ.,uzman kadrosu ve geniş araç filosu ile kaliteli bir hizmet sunma kabiliyetine sahiptir.

LEVEL Nakliyat, ofis taşımacılığı hizmetlerinde sektöre adeta yön veren yenilikçi ve modern bir anlayışla hareket eder. Kurumsal iş anlayışına sahip olan LEVEL Kurumsal Ofis Taşıma LTD. ŞTİ, müşteri memnuniyetini ön plana alarak ofis eşyalarınızın güvenle taşınmasısağlar. İstanbul ve tüm ilçeleri başta olmak üzere Ankara ve İzmir’de de ofis ve diğer taşımacılık hizmetlerinde faaliyet göstermektedir.

İstanbul Ofis Taşıma Süreçleri

LEVEL Kurumsal Ofis Taşıma LTD. ŞTİ.,İstanbul’un tüm ilçelerinde kurumsal ofis taşımacılığı hizmeti sunmaktadır. Bireysel veya kurumsal tüm firma ve şirketlerin faaliyet sürdürdüğü iş merkezlerindeki ofis eşyalarının başka bir lokasyona taşınmasıbazen zorlu bir hal alabilir. İstanbul gibi metropol kentlerinde ofisteki eşyalarınızı taşımak için trafik veya araç nitelikleri sizi zorlayabilir. Bu durumda ise profesyonel bir hizmet sunan taşımacılık şirketiyle çalışmanız işlerinizi aksatmamanızı ve taşınma sürecini kolaylıkla gerçekleştirmenizi sağlayacaktır.

Ofis Taşımacılığında Güvenli ve Kaliteli Hizmet

İstanbul’da ofis, büro gibi bir iş merkezinizdeki eşyalarınızın niteliği ne olursa olsun, LEVEL Kurumsal Ofis Taşıma LTD. ŞTİ ile taşınma sürecinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ofis taşımacılığında sıklıkla yer alan dolap, mobilya, masa, sandalye, bilgisayar, elektronik ofis eşyaları, klima, beyaz eşya, dosya, evrak, klasör gibi her türlü materyal güvenle taşınmaktadır.

Firmamız her türlü ofis eşyasının türüne göre bir kolileme ve paketleme gerçekleştirmekte ve personeller bu etiketlere göre taşıma araçlarına yerleştirmektedir. Bu sayede bir ofis bilgisayarınız ile bir mini buzdolabınız farklı paketlenerek eşya güvenliği sağlanmaktadır.

İstanbul ofis taşıma süreçlerinde hem eşya güvenliği hem de müşteri memnuniyeti ön plana alınarak hızlı ve güvenli bir taşıma süreci gerçekleştirilmektedir. Böylelikle yeni ofise taşınma süreciniz aksamadan çalışanlarınız ve müşterileriniz bu süreçten olumlu etkilenecektir.

 

Ofisinizi Hızlı ve Güvenli Taşıtmak İstemez Misiniz?

 

Ofis taşıma sürecinde eşyaların hızlı ve güvenli şekilde yeni ofise taşınması için ilk olarak planlama aşaması devreye girmektedir. Taşınma günü ve yeni ofise geçişteki eşya düzeninin sağlanması için planlama aşamasının ardından ekspertiz süreçleri en aktif şekilde işlemektedir. Ofisteki eşyaların paketlenme süreçleri gözden geçirilmektedir. Daha sonra bu planlamalar tamamlandığında taşınma günü tüm hazırlıklar yapılmaktadır.

Eşyalar sağlam şekilde paketlenir ve araca yüklenir. Bu aşamada tüm eşyaların sigortalama işlemleri de yapılır. Yeni veya ikinci el olmak üzere tüm eşyalar sigortalanır ve anlaşmalı sigorta şirketi hasar olması durumunda zararı karşılar. Yeni ofise taşınması planlanan tüm eşyalar özenle etiketlenir. Bu sayede paketlenen ve kolilenen eşyalar yeni ofiste de aynı rafa, aynı yere yerleştirilmektedir. Özenli işçilik gösteren uzman personeller size yeni bir iş ortamına hızlıca adapte olmanızı sağlamaktadır.

En İyi Ofis Taşıma Şirketleri

 

LEVEL Kurumsal Ofis Taşıma LTD. ŞTİ, yılların deneyimi sayesinde bir lokasyondan diğer lokasyona taşınmasını istediğiniz ofis eşyalarınızı güvenle taşıyan şirketler arasında öncü bir konumdadır. 1970’den beri kurumsal ofis taşımacılık hizmeti veren firmamız, yüksek kalite standartları ile çalışma gerçekleştirmektedir.

Güvenli taşımacılık sunmak amacıyla hareket eden firmamız, eşyalarınızı tek seferde taşımak için geniş araç filosunu bünyesinde bulundurmaktadır. Taşınma sürecinde en iyi hizmeti sunmak adına trafik ve park sorunu ile uğraşmamanız için profesyonel şoförlerden oluşan bir uzman ekibe sahiptir. Paketleme ve taşıma için de aynı şekilde uzman ekip kadrosuyla sizlere hizmet sunmaktadır.

 

Sigortalı Ofis Taşımacılık Hizmeti Vermekteyiz

Kurumsal ofis taşımacılık hizmetinde profesyonel yaklaşım sergileyen firmamız, anlaşmalı sigorta şirketleri ile iş birliği içerisinde çalışarak tüm eşyalarınızı sigorta kapsamında taşımaktadır. Ücretsiz ekspertiz hizmetimizile birlikte alabileceğiniz sigorta hizmeti ofis eşyalarınızın güvenli taşınmasını sağlamaktadır. Aynı zamanda ofis eşyalarının hasarı da anlaşmalı olunan sigorta şirketi tarafından karşılanmaktadır. Kurumsal ofis taşımacılığında sigortalı hizmet veren firmamız, uluslararası standartlarda hem güvenli hem kaliteli bir taşımacılık hizmeti sunmaktadır.

 

En Çok Tercih Edilen Ofis Taşıma Firmasıyız

 

Ofis taşıma hizmetleri bakımından İstanbul, Ankara ve İzmir’de en çok tercih edilen ofis taşıma firmasıyız. LEVEL Kurumsal Ofis Taşıma LTD. ŞTİ olarak ofis nakliyesi hizmetlerinde eski ofis düzeninden yeni ofisin düzenine ve son hazırlıklarına kadar her türlü detayı inceleyen bir ekiple çalışmaktayız. Ofis nakliyesi sürecinde sigorta imkanı, sözleşme ve poliçe detaylarının geniş kapsamı sayesinde en çok tercih edilen şirketlerden biriyiz.

Her geçen gün ofis taşıma şirketleri arasında bünyesine yeni bir referans firma katmayı hedefleyen LEVEL Kurumsal Ofis Taşıma LTD. ŞTİ, sayısız başarıya imza atmıştır. Bu misyon ve vizyon ile hareket eden firmamız, müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutarak kaliteli odaklı hizmet sunmaktadır. İstanbul ofis taşıma şirketleri arasında öncü konumda olan LEVEL Kurumsal Ofis Taşıma LTD. ŞTİ ile iletişime geçerek ofisten ofise eşya taşımacılığı için en iyi hizmeti alabilirsiniz.

DİĞER HABERLER