Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

ÖDÜL İSTANBUL PROJESİ

23.05.2024 16:52:00

KAMUOYUNA VE SİZ DEĞERLİ ÖDÜL İSTANBUL PROJESİ DAİRE SAHİPLERİ ’NE DUYURUMUZDUR;

 

Şirketimiz ve Ödül İstanbul Projesi ile ilgili son dönemlerde sosyal medya üzerinden yapılan ithamlar nedeniyle bu açıklamanın yapılması zarureti doğmuştur.

 

Özyurtlar Şirketler Grubu 34 yıllık bir kuruluştur ve bugüne dek 30’dan fazla proje tamamlayarak, 20.000’in üzerinde aileye konutlarını teslim etmiştir.

 

Projemiz ve şirketimiz aleyhinde son dönemde yükselen, gerçeği yansıtmayan, ticari itibarımızı zedelemeye yönelik yorumlar yapılmaktadır.

 

Esenyurt Ödül İstanbul Projemizde 2023 yılında G Ve H bloklarda yer alan 997 adet bağımsız bölüm hak sahiplerine teslim edilmiş ve yaşam başlamıştır.

Nisan ayı itibariyle F Blokta yer alan 254 Adet bağımsız bölüm hak sahiplerine teslim edilmeye başlamıştır.

E ve D blok teslimleri Haziran ve Ağustos aylarında ve devamında, A, B ve C blok teslimleri gerçekleşecektir.

2024 Mayıs ayı ilk yarısı itibariyle projemizde 311 kişilik teknik kadro ve personelimizle İmalat tüm bloklarımızda devam etmekte olup tamamlanma seviyeleri; A Blokta % 90, B Blokta % 90 ve C Blokta % 85 ‘dir.

 

Büyük hacimli olan Ödül İstanbul projesinin teslime yaklaştığı bu dönemde tarafımızca nedeni son derece açık olan ve kişisel rant devşirmeye çalışan bu kişinin, projemizin gidişatı olumsuz etkileyecek oluşumlar içinde olması ve haksız yorumları karşısında yasal haklarımızın saklı olduğunu ve bu kişi ile ilgili yasal yollara başvurduğumuzun bilinmesini isteriz. Şirketimiz, mevcut eylemleri nedeniyle rantçı ve şantajcı bu kişi aleyhine açılacak davalardan kazanılacak tazminatın tamamını da Mehmetçik Vakfına bağışlama kararı almıştır.  

 

Tüm çabamız ve tüm enerjimiz ile yıllar önce Ukra İnşaat tarafından oluşan mağduriyetlerin giderilmesi yönünde olağanüstü bir çaba içerisinde olduğumuzun bilinmesini isteriz.  

 

Bu süreçte hak sahiplerinin zorluklarla elde ettiği daire fiyatlarının mesnetsiz söylentilerden dolayı düşmesi veya projemizin adının olumsuz etkilenmesi hepimiz için üzücü olur. Bu nedenle bu kişiye itibar edilmemesini özellikle rica ederiz.

 

Proje ile ilgili tüm sorularınızı ve bilgi edinmenizi şirketimizden sağlayabilirsiniz.

 

Saygılarımızla,
ÖZYURTLAR İNŞAAT
TAMER ÖZYURT

DİĞER HABERLER