Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Muhammet Mustafa Kariman: Konyaspor ile gönül bağı olan insanlar bizlerle birlikte

27.06.2024 15:36:00
TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek 1922 Konyaspor’un çiçeği burnunda başkanı Muhammet Mustafa Kariman, Kontv’ye özel olarak konuştu. Yönetim kurulunu 11 kişiden 15 kişiye çıkarttıklarını ifade eden Kariman; ayakları yere basan bir yapı inşa etmek istediklerini dile getirdi.

Yeşil-beyazlıların genç başkanı Kariman; “Bir önceki dönem, Osman Baharoğlu başkanımızın ekibinden 7 arkadaşımız bizimle birlikte. Esasında yönetim kurulu 11 kişiden oluşuyordu. Bizler bu rakamı 15’e çıkarttık. Çok şükür aradığımız dostlarımız, Konyaspor ile gönül bağı olan insanlar bizleri kırmadı. Buralarda olmak istediler. 1922 Konyaspor’umuza destek olmak istediler. Buralarda görev almak istediler. Bizi yalnız bırakmadılar. İnşallah yeni sezonu birlikte başlayıp hareket edeceğiz” dedi.


“Ayakları yere basan bir yapı inşa edeceğiz”
Muhammet Mustafa Kariman hedeflediği 1922 Konyaspor’u da anlattı. Kariman; “1922 Konyaspor birkaç sezondur sahipsiz konumdaydı. ‘Yalnız bırakılmıştı’ diyebiliriz. İnşallah biz buraya daha iyi sahip çıkıp, ayakları yere basan, bu liglerde kalıcı olan, Konyaspor’a hizmet eden bir 1922 Konyaspor inşa etmeyi düşünüyoruz. İnşallah Allah mahcup etmesin diyelim” diye konuştu. (Büşra Üstündağ)

 

DİĞER HABERLER