Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Montella: Merihe'e verilen ceza bizi daha da motive edecek

05.07.2024 20:05:00
A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Hollanda maçı öncesi TRT SPOR'a özel açıklamalarda bulundu. Merih Demiral'ın "bozkurt" işaretli gol sevincine UEFA'dan men cezası geldi. Montella UEFA'nın kararına , "Maalesef karar mercileri farklı bir yorum kattılar. O yüzden haksızlık olduğunu bildiğimiz için de üzgünüz. Ama bu bizi daha çok motive edecek." ifadelerini kullandı.

A Milli Futbol Takımımız yarın 22.00'de EURO 2024 çeyrek final maçında Hollanda ile karşı karşıya gelecek.

Teknik direktör Vincenzo Montella, Hollanda maçı öncesi TRT SPOR'a konuştu.

İtalyan teknik adam, ''Biz tarihi yazmak için oynuyoruz. Yarın ki maça hazırız. Umarım devam ederiz. En son haklı olduğumu herkese gösterdim. Her futbolcunun ruh hali, fiziksel hali aynı olmuyor. Bazen değişiklikler yapmak zorundayız. Bizim ilk 11'in değişmez ismi takım ruhu. Bunu her zaman sahaya yansıtmak için elimizden geleni yapacağız."

Merih Demiral'a verilen 2 maçlık ceza

"Haksızlık olduğunu düşünüyorum. Bu siyasi bir sembol değil. Bu bizim tarihimizin bir sembolü. Türklükle, gurur duymayla alakalı bir sembol. Maalesef karar mercileri farklı bir yorum kattılar. O yüzden haksızlık olduğunu bildiğimiz için de üzgünüz. Ama bu bizi daha çok motive edecek."

DİĞER HABERLER