Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Mehmet Baykan paylaştı: Konya’daki bir belediye oya göre hizmet dönemi başlatmış!

22.05.2024 15:36:00
AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan, Konya’nın bir belediyesinin caminin şadırvan tadilatı için gerekli desteği reddettiğini ve belediyenin gerekçe olarakta ‘seçmenlere göre hizmet verme önceliği’ni öne sürdüğünü paylaştı.

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan sosyal medya hesabından çarpıcı bir açıklamada bulundu.


“BİZİM OY VERENLERE HİZMET ÖNCELİĞİMİZ VAR”
Baykan isim vermeden bir belediyenin cami şadırvanı tadilatı için kepçe ve kamyon talebine, “Bizim oy verenlere hizmet önceliğimiz var” cevabını verdi.

“FİDAN İSTENMİŞ O DA VERİLMEMİŞ”
Baykan yapmış olduğu paylaşımda, “Bereketli ovamızın bereketli topraklarının belediye reisi; Bir mahallenizin cami şadırvanının tadilatı için kepçe, kamyon istenmiş ama aldığınız oy sıralamasına göre hizmet götüreceğiniz söylenerek talep yerine getirilmemiş. Hatta cami bahçesine fidan  istenmiş oda verilmemiş. İlçe ve belediye ismi niye yazmıyorsun derseniz arkadaşlarımız daha görevlerinde yeniler. Olur ya olanlardan haberleri olmaz filan hele söz konusu cami olunca mutlaka hizmeti yerine getirirler diye düşünüyorum. Haydi şu caminin işini hallediverin de günaha girmeyin daha fazla. Yoksa Konya Büyükşehir Belediyesi bir dakka da halleder ama görev alanınıza müdahale ediyorlar diye kızarsınız sonra.” notunu düştü.

DİĞER HABERLER