Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

LTD SEDA TRANS Tam Zamanında Doğru Yerde Olmayı Sürdürüyor

11.08.2024 13:02:00

Türkiye'ye ile dış ticarette önemli bir bağı bulunan Rusya, Gürcistan, Ermenistan, Kazakistan ve Moğolistan gibi birçok ülke için Türk lojistik firmalarının taşımacılıkta çok önemli bir sorumluluğu bulunuyor. Bu sorumluluğu uzun bir süredir profesyonel şekilde taşıyan LTD SEDA TRANS tam zamanında doğru yerde olmayı yıllardır sürdürüyor. 

Ülkemizin sayılan birçok farklı ülke ile gerçekleştirdiği dış ticarette ve ülkelerden gerçekleştirilen ithalatta akla gelebilecek birçok farklı ürün çeşidi bulunmaktadır. Bu ürünlerin kimi zaman soğuk taşıma zinciri ile ülkemize sorunsuz ve tam zamanında ulaştırılması bazen de kargo taşımacılığında ürünlerin her zaman planlı bir şekilde konumuna ulaşması gerekiyor. Bu gibi önemli bir nakliye akışını başarabilecek firmalar açısından da Türkiye'de sayılabilecek çok önemli firma isimleri yer almaktadır. 

LTD SEDA TRANS, Türkiye'nin önemli nakliye ve lojistik firmaları arasında bulunurken, Rusya başta olmak üzere Ermenistan, Gürcistan, Kazakistan ve Moğolistan gibi birçok ülkeye ulaştırdığı yükleri ile ülkede güven kazanmayı sürdürüyor. Firma, 2011 yılından bu yana uluslararası anlamda hem kara hem hava hem deniz hem de demiryolu nakliye organizasyonlarını yürütmesi ile tanınıyor. 

Yurt Dışında Ve Yurt İçinde Nitelikli Taşımacılık 

Karayolu, denizyolu, havayolu ve demiryolu gibi taşımacılık akış yollarının tümünde konteyner taşımacılığı, soğuk taşımacılık, kargo taşımacılığı, parsiyel taşımacılık yöntemlerinin hepsi firma tarafından sunulabiliyor. Rusya karayolları nakliye firmalar Genç bir yapıya sahip olmasına rağmen firma bugün yurt içinde hem depolama hem dağıtım hem elleçleme hem de gümrükleme gibi hizmetleri lojistik çözümler dahilinde sunarken, her geçen gün de yapısını büyütmeyi sürdürüyor. 

LTD SEDA TRANS sektörde önemli değişim oluşturacak adımlar atmaya devam ederken, özellikle her gün yeni bir araç ile daha filosunu genişletmeyi de önemsiyor. Bu sayede özellikle Rusya nakliye firmaları gibi konularda yer alarak ülke içi uluslararası taşımacılıkta etik değerleri sayesinde her geçen gün daha fazla tercih ediliyor. Müşteriler ile çok iyi bir iletişim yapısına sahip olan firma, lider yönü ile birlikte de sektörde birçok firma için önlük oluştururken, Türkiye'nin yurt dışı ticaret hacminde artı elde etmesine yardımcı oluyor. 

Gelişen Ve Değişen Dış Ticarette Aranan Doğru Cevap 

Türkiye çok uzun yıllardır Rusya ve Moğolistan gibi önemli ülkelere dış ticaret gerçekleştirirken, ithalat ve ihracatta yaşanan en büyük sorunların başında lojistik problemler yer almıştır. Bu neden ile problemlerin daha köklü ve geçerli bir şekilde giderilmesi açısından da bugün Moğolistan nakliye firmaları daha akıllı çözümler geliştirmeyi ve bu çözümleri geçerliliğe koymayı önemsemektedir. 

Firma tarafından da gelişen ve değişen bu ticaret hacmi içerisinde daha fazla ihtiyaç duyulan taşımacılık ve lojistik çözümlerinde tam zamanlı ve güvenilir bir hizmet yapısı ortaya koyularak, sektörde liderlik elde edilmeye devam ediliyor. LTD SEDA TRANS, lojistik sektöründe insani yatırımları kadar teknolojiye yaptığı yatırımlar sayesinde de uluslararası taşımacılıkta büyük fırsatlar sağlıyor. 

Firma sayesinde dış ticarette tüm yükleriniz taşınma sırasında rahatlıkla takip edilebilirken, dünyanın değişen ticaret platformlarında da daha güçlü ve tanınan bir marka haline gelmeniz için hizmet veriliyor. Bugün firma ekonomik bir şekilde sunduğu birçok hizmetleri ile birlikte iletişim noktasında Gürcistan’da Batum ve Türkiye'de de Ankara'da Sincan üzerindeki konumu ile pratik bir ulaşım ve iletişim imkanı sağlamaktadır. 

Tam zamanında doğru yerde olarak ürünlerinizi, yüklerinizi ve ticaret mallarınızı Rusya, Moğolistan, Gürcistan, Ermenistan ve Kazakistan gibi noktalara ulaştırmak istiyorsanız, gerçekten iyi bir araştırma ile iyi bir lojistik firması seçmeniz gerekir. Bu noktada da sitemize internet üzerinden Rusya nakliye yazarak sayfası üzerinde de firmanın nitelikli yapısını gözden geçirebilirsiniz. 

Rusya Nakliye Firmaları

DİĞER HABERLER