Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Kulu MYO'da mezuniyet sevinci yaşandı

01.06.2024 09:26:00
Selçuk Üniversitesi, Kulu Meslek Yüksekokulu’nda (MYO) 2023-2024 akademik yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Mezuniyet törenine, Kulu Belediye Başkanı Abdurrahim Sertdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Bakırtaş, AK Parti Kulu İlçe Başkanı Mehmet Karaca, MHP İlçe Başkanı Abdurrahman Çağlayan, Selçuk Üniversitesi Kulu Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Alaaddin Selçuk Köylüoğlu, Kulu Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları, Öğretim Üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı. 

Selçuk Üniversitesi Kulu Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Alaaddin Selçuk Köylüoğlu yaptığı konuşmada, iki yıllık eğitimlerini tamamlayan öğrencileri tebrik ederek, yeni hayatlarında başarılar diledi.

Daha sonra okul birincisi, ikincisi ve üçüncüsüne plaketleri ve bölümleri başarılı bir şekilde bitirerek derece elde eden öğrencilere başarı belgeleri verildi. Dış Ticaret, Elektrik, Bilgisayar, İş Sağlığı ve Güvenliği bölümlerinde okuyan toplam 80 öğrenci mezun oldu.

Diplomalarını alan öğrenciler, törende hep birlikte keplerini havaya atarak mezun olmanın mutluluğunu yaşadı.Mezuniyet programı sonunda mezuniyet pastası kesildi. Daha sonra öğrenciler müzik eşliğinde eğlenerek, arkadaş, aile ve öğretim görevlileri ile birlikte mezuniyet anılarını fotoğraflayarak ölümsüzleştirdi.Törenin sonunda öğrenciler yemekte buluştu.(Veli Şengül) 

DİĞER HABERLER