Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyasporlu Josip Calusic: En iyisini yapmaya çalışıyoruz

29.07.2024 14:37:00
Konyaspor’un başarılı savunma oyuncularından Josip Calusic, Udinese ile oynanan hazırlık maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Konyaspor’un başarılı savunma oyuncularından Josip Calusic, Udinese ile oynanan hazırlık maçının ardından değerlendirmelerde bulundu. 30 yaşındaki stoper, iyi bir kamp süreci geçirdiklerini ve sezona en iyi şekilde başlamak istediklerini ifade etti. Yeşil-beyazlı takımın yeni transferlerinden Calusic; “Baktığımız zaman iyi bir hazırlık maçı geçirdiğimizi söyleyebilirim. Tabii ki her maça çok iyi hazırlanmaya çalışıyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bugün burada ise gerçekten çok güçlü bir rakibe karşı mücadele ettik. Her hazırlık maçı bir sonraki maç için bir deneme oluyor. Söylediğim gibi; kendimizi geliştirme adına iyi bir süreç oluyor. Slovenya kampının yorucu geçtiğini söyleyebilirim. Buradaki asıl amacımız tabii ki en iyi şekilde sezona hazırlanmak” dedi.


Calusic’ten taraftara mesaj var
Anadolu Kartalı’nın Hırvat stoperi Josip Calusic’in, yeşil-beyazlı taraftarlara da mesajı vardı. Hırvat oyuncu; “Yeni sezonda taraftarımızdan çok büyük beklentimiz var. Birbirinden zor maçlara çıkacağız. Onları her maçımızda, her karşılaşmamızda yanımızda görmek istiyoruz. Çünkü onların bize desteğine ihtiyacımız var. Gerekli olan motivasyonu sağlamamız adına bu çok önemli” diye konuştu. (Büşra Üstündağ) 

DİĞER HABERLER