Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyaspor yeni transferlerini duyurmaya hazırlanıyor

26.07.2024 16:12:00
Fenerbahçe'de kadro planlamasında yer almayan Umut Nayir ve genç futbolcu Melih Bostan, Konyaspor'a transfer oldu. Yeşil-beyazlı kulüp sosyal medyada "Çok yakında" başlıklı yeni video paylaştı. Umut Nayir ve Melih Bostan'ın önümüzdeki saatlerde sözleşmeye imza atmaları bekleniyor.

Fenerbahçe'de yeni sezon kadrosunda düşülmeyen Umut Nayir ile Melih Bostan, Trendyol Süper Lig ekiplerinden Konyaspor'a transfer oldu. Yeşil-beyazlı kulübün başkanı Ömer Korkmaz, söz konusu transferlere ilişkin detayları paylaştı.

UMUT NAYİR KAMPA KATILDI


Radyospor'a konuşan Ömer Korkmaz, "Umut Nayir'i ve Melih Bostan'ı kadromuza kattık. Umut şu anda takımımızın Slovenya kampına katıldı. Melih'in vize sorunu var. Gerekli başvuruları yaptık. O da aksilik olmazsa kampa katılacak" dedi.

SÖZLEŞME DETAYLARI


Korkmaz ayrıca, "Umut ile 2 yıllık, Melih ile 3 yıllık sözleşme imzaladık. Bonservis bedeliyle ilgili resmi açıklamamız olacak. Ancak Umut için telafuz edilen rakamların çok altında bir ücretle iki transferi bitirdik. Melih de Fenerbahçe'nin öncelikli satın alma opsiyonu var" ifadelerini kullandı.

ÇOK YAKINDA

Konyaspor resmi sosyal medya hesaplarında "Çok yakında" başlığıyla bir video paylaştı. Bununla birlikte önümüzdeki saatlerde kulüpten Nayir ve Bostan'ın resmi duyurusunun gerçekleşmesi bekleniyor. (Büşra Üstündağ)

DİĞER HABERLER