Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyaspor yeni sezona üç puanla başladı

10.08.2024 19:12:00
Trendyol Süper Lig'de 2024-2025 sezonu resmen başladı. Konyaspor deplasmanda Kasımpaşa'yı yeni transferlerinin attığı gollerle 3-2 yendi.

Konyaspor, Süper Lig’de 2024-25 sezonunun açılış haftasında Kasımpaşa’nın konuğu oldu. Yeni sezona yenilenen kadrosuyla başlayan yeşil-beyazlılar, kritik deplasmanda puan ya da puanlar almayı amaçladı. Karşılaşmanın 7. dakikasında Pedrinho’nun şık frikik golüyle maçta 1-0 öne geçen Anadolu Kartalı, ilk yarıyı bu skorla tamamladı. Kasımpaşa ikinci yarıya etkili başlarken; 48. dakikada Da Costa, 74. dakikada ise Claudio Winck’in golleriyle 2-1 öne geçti. Bu gollerden sonra toparlanma sürecine giren yeşil-beyazlılar; 81’de Danijel Aleksic ile 2-2’lik beraberliği yakarken; 89’da Umut Nayir ile 3-2’lik üstünlüğü kurdu. Maçta başka gol olmazken; Konyaspor yeni sezona 3 gol, 3 puanla başladı.


PEDRİNHO GOLLE BAŞLADI
Konyaspor’un yeni transferlerinden Pedrinho, yeni sezona golle başladı. Anadolu Kartalı karşılaşmanın 7. dakikasında duran top kazanırken; topun başına 27 yaşındaki oyuncu geçti. Pedrinho mesafenin uzak olmasına aldırış etmeden sert ve düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Konyaspor yaklaşık 25 metreden Pedrinho ile bulduğu golle maçta 1-0 öne geçti.


YENİ TRANSFERLER FORMA BULDU
Konyaspor’un yeni transferleri Kasımpaşa maçında forma şansı buldu. Yeşil-beyazlı takımda ön liberoda Marko Jevtovic ve Ufuk Erdoğan, 10 numara bölgesinde Pedrinho, sağ kanatta Yusuf Akyol ve forvette ise Umut Nayir görev aldı. Maçın ilerleyen dakikalarında Danijel Aleksic ve Adem Eren Kabak da süre aldı.(Cansu Ünal) 

DİĞER HABERLER