Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyaspor’un yeni tesisi Kayacık Tesisleri’nde sona doğru

07.08.2024 15:08:00
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yapımı devam eden Kayacık Tesisleri ile ilgili olarak paylaşımda bulundu. Başkan Altay, yeni tesisin görüntülerine yer verdiği paylaşımına, “Konyaspor’umuza kazandıracağımız yeni Kayacık Tesisleri’nin yapımında sona yaklaştık” notunu düştü

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, şehrin en önemli marka değerlerinden olan Konyaspor’un yeni tesisleriyle ilgili olarak sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Yeni Kayacık Tesisleri’nin görüntülerine yer veren Altay, tesislerin tamamlanmasıyla beraber Anadolu Kartalı için spor altyapısının güçleneceğini belirtti. “Bu tesisle altyapı güçlenecek”
Uğur İbrahim Altay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Konyaspor’umuza kazandıracağımız yeni Kayacık Tesisleri’nin yapımında sona yaklaştık. Konyaspor’umuz için yaptığımız yatırımlarla bir yandan takımımızın tesis altyapısını güçlendirirken, bir yandan da futbolcularımıza daha geniş ve modern ortamlarda müsabakalara en iyi şekilde hazırlanma imkanı sunacağız” ifadelerini kullandı.
“Başkanımıza teşekkür ederim”
Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından yazılı bir açıklama yayınlayan Konyaspor 2. Başkanı Adem Bulut ise, başkan Altay’a teşekkür etti. “Konyaspor’un geleceği altyapı ve tesisleşmeden geçiyor” diyen Bulut; “Tesislerimize kazandırılan yeni tesislerin çok önemli bir hamle olduğunu düşünüyorum. Yeni tesisler için, Konya Büyükşehir Belediyesi başkanı Uğur İbrahim Altay başkanımıza çok teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi. (Büşra Üstündağ)

DİĞER HABERLER