Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyaspor’un stoperi ne zaman gelecek?

03.09.2024 14:00:00
Konyaspor camiasında tüm gözler, savunma hattına yapılacak takviyeye çevrildi. Transfer listesindeki oyuncularla görüşen yeşil-beyazlı kurmaylar, kulübe en uygun oyuncuyu takıma kazandıracak. Peki, bu transfer ne zaman gelecek? İşte detaylar...

Konyaspor’da gözler savunma hattına yapılacak takviyeye çevrildi. Transfer listesindeki oyuncularla görüşmelerini sürdüren yeşil-beyazlı kurmaylar, en uygun oyuncuyu takıma kazandıracak. Peki, bu transfer ne zaman gelecek?

 

Calusic’in sakatlığı planları bozdu
Sezon başında yapılan kadro planlamasında yer alan savunma oyuncusu Josip Calusic tüm planları bozdu. Hırvat oyuncunun beklenmedik sakatlığına alternatif isimlerin form düşüklüğü de eklenince; bu noktada bariz bir transfer ihtiyacı doğdu. Calusic transferinde kullanılan stoper listesini yeniden açan yeşil-beyazlı kurmaylar, burada yer alan oyuncularla görüşmelerine başladı. Peki, listede hangi oyuncular yer alıyor?


Yönetimin listesi kalabalık
Konyaspor yönetimi kalabalık bir listeyle transfer çalışmalarına başladı. Yönetim; geriden oyun kurabilen, bölgesinde etkili ve tecrübeli isimlerden oluşan futbolcular belirlerken; bu isimlerle tek tek görüşmelerini sürdürüyor. Fransız, Sırp, Hırvat ve Rus oyunculardan oluşan listede; kulübe en uygun isim takıma kazandırılmaya çalışılacak. (Büşra Üstündağ)

DİĞER HABERLER