Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyaspor’un rakibi Udinese

27.07.2024 13:24:00
Yeni sezon hazırlıklarını Slovenya’da sürdüren Konyaspor, buradaki 2. özel maçına çıkıyor. İlk provasını Hırvatistan 1. Lig ekiplerinden Gorica ile gerçekleştiren Anadolu Kartalı, 2. maçta İtalya Serie A ekiplerinden Udinese ile karşı karşıya gelecek.

2024-25 sezonu hazırlıklarını Slovenya’da sürdüren Konyaspor, buradaki 2. hazırlık maçına çıkıyor. 22 Temmuz’da Slovenya kampına start veren yeşil-beyazlılar, ilk provasını 24 Temmuz’da Hırvatistan 1. Lig ekiplerinden HNK Gorica ile gerçekleştirmişti. Anadolu Kartalı’nın 2. maçtaki rakibi ise İtalya Serie A ekiplerinden Udisene oldu.

 

Yeşil-beyazlıların 2. provası ne zaman?
Konyaspor ile Udisene arasında oynanacak karşılaşmanın yeri ve saati belli oldu. İki takım, takvimler 28 Temmuz Pazar gününü gösterdiğinde; Slovenya’da bulunan St. Michael Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Müsabaka Türkiye saatiyle 17.00’de başlayacak.


Anadolu Kartalı’nın en ciddi rakibi
İtalyan futbolunun köklü ekiplerinden olan Udinese, yeşil-beyazlıların hazırlık aşamasındaki en ciddi rakiplerinden birisi olarak görülüyor. 30 yıldır İtalya’nın 1 numaralı ligi olan Serie A’da yer alan siyah-beyazlılar, Avrupa’da adından sıkça bahsettirmeyi başarmış durumda. (Büşra Üstündağ)

DİĞER HABERLER