Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyaspor’un rakibi Sivasspor

20.09.2024 12:27:00
Konyaspor, Süper Lig'in 6. haftasında Sivasspor’u ağırlayacak. 21 Eylül Cumartesi günü Konya Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 17.00’de başlayacak. Müsabakayı Trabzon bölgesi hakemlerinden Yasin Kol yönetecek.

Konyaspor, Süper Lig’in 6. haftasında Sivasspor’u ağırlayacak. Samsunspor deplasmanından 3 puanla dönerek moral bulan Anadolu Kartalı, Sivas ekibini de evinde mağlup ederek çıkışını sürdürmek istiyor. Konyaspor ile Sivasspor arasında; 21 Eylül Cumartesi günü Konya Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 17.00’de başlayacak.

 

Kritik maçı Yasin Kol yönetecek
Konyaspor ile Sivasspor arasında oynanacak karşılaşmayı Trabzon bölgesinden Yasin Kol yönetecek. Kol’un yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ve Mustafa Savranlar üstlenecek. Yiğit Arslan ise müsabakada dördüncü hakem olarak görev alacak.


Konyaspor’da 4, Sivasspor’da 7 eksik
Kritik karşılaşma öncesinde her iki takımda da eksik oyuncular bulunuyor. Ev sahibi Konyaspor’da sezonun ilk devresini kapatan stoper Josip Calusic’in yanı sıra; sakatlıkları bulunan kaleci Yavuz Aygün, sol bek Yasir Subaşı ve orta saha Emmanuel Boateng’in bu maçta görev alması beklenmiyor. Konuk Sivasspor’da ise sağ bek Alaaddin Okumuş, stoper Mehmet Albayrak, ön libero Erdem Güleç, orta saha Eymen Yurdcu, sağ kanat Emre Gökay, sol kanat Sinan Kaya ve forvet Rej Manaj sakatlıklarından dolayı bu maçta forma giyemeyecek.


Konyaspor’un muhtemel 11’i
Teknik direktör Ali Çamdalı nezaretinde 4-2-3-1 dizilişiyle mücadele eden Konyaspor’un, Sivasspor maçında da aynı sistemle sahada yer alması bekleniyor. Yeşil-beyazlıların kalesinde Jakub Slowik (27), savunma 4’lüsünde Nikola Boranijasevic (24), Adil Demirbağ (4), Riechedly Bazoer (20) ve Guilherme Sitya (12), 2’li ön liberoda Marko Jevtovic (16) ve Ufuk Akyol (19), 3’lü orta alanda Alassane Ndao (18), Pedrinho (8) ve Yusuf Erdoğan (10), forvette ise Umut Nayir’in (22) forma giymesi bekleniyor. 


Sivasspor’un muhtemel 11’i
Teknik direktör Bülent Uygun nezaretinde 4-2-3-1 sistemiyle mücadele eden Sivasspor’un, kritik Konyaspor maçında da aynı sistemle sahada yer alması bekleniyor. Kırmızı-beyazlıların kalesinde Djordje Nikolic (13), savunma 4’lüsünde Murat Paluli (7), Uros Radakovic (26), Noah Sonko Sundberg (27) ve Uğur Çiftçi (3), 2’li ön liberoda Samuel Moutoussamy (12) ve Charilaos Charisis (8), 3’lü orta alanda Azizbek Turgunboev (90), Alex Pritchard (10) ve Keita Balde (77), tekli forvette ise Fode Koita’nın (55) forma giymesi ön görülüyor. (Büşra Üstündağ)

DİĞER HABERLER