Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyaspor’un kanat oyuncusu Erdoğan: Duygularla oynayan bir takımla mücadele ettik

01.10.2024 10:57:00
Konyaspor’un kanat oyuncusu Yusuf Erdoğan, Trabzonspor maçının ardından özel olarak konuştu. “Maçın öncesinde aslında Trabzonspor’u iyi analiz ettiğimizi düşünüyorum” diyen Erdoğan, “Biraz duygularla oynayan bir takıma karşı mücadele ettik. Çok fazla pozisyon bulacağımızı biliyorduk. Aslında iyi pozisyonlar da yakaladık. O kırılma anlarını lehimize dönüştürseydik daha farklı bir sonuç bulabilirdik. Pozisyonlar bulduk. Böyle büyük takımlarla oynarken pozisyonları değerlendirmek lazım” dedi.

Konyaspor’un kanat oyuncusu Yusuf Erdoğan, Trabzonspor maçının ardından özel olarak konuştu. İyi bir oyun oynadıklarının altını çizen Erdoğan, “Oyun açısından güzel şeyler yaptığımızı düşünüyorum. Artık içerdeki Eyüpspor maçına odaklanacağız. Iç sıradaki galibiyet hasretimize son vermek istiyoruz. İyi oynayan, yeni yapılanmada olan bir takımız. Birbirimize alışma sürecimizi bence atlattığımızı düşünüyorum. İçeride Eyüpspor maçını kazanıp daha çok çalışıp üst sıralarda kalmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

 


“Takıma faydalı olmak istiyorum”
Erdoğan, “Futbolcu sahanın her dakikasında olmak ister. Bugün ilk 11’de başladım. Takıma ne kadar faydalı olabilirsem benim için o kadar iyi oluyor. Bugün de aslında birkaç pozisyonda asist yapma şansım vardı. Sahanın içinde kalmak bir futbolcu için çok güzel. Burada eski dostları gördüm benim için güzel oldu. Kazanabilirdik. Kırılma anlarını lehimize çevirebilseydik. O yüzden kaç dakika oynadığımızın önemi yok ne verdiğimizin önemi var” ifadelerini kullandı.

 


“Trabzon’un yeri özel”
Yusuf Erdoğan, “100’ün üzerinde maç oynadım Trabzon’da. Süper Amatör Lig’den Avrupa’ya kadar tüm müsabakalarda, bütün branşlarda oynamak Trabzonspor formasıyla nasip oldu. O nedenle güzel duygular... Şampiyonluklar... Çok güzel anılarım var. Bunu her zaman söylüyorum; bugün bir isim sahibiysem, bu Trabzonspor sayesindedir. İyi ki bu şehirde büyümüşüm. İyi ki bu formayı Allah bana nasip etmiş. Maçtan sonra da çıkarken taraftarlar beni alkışladı. Hayatım boyunca unutamayacağım onlardan birisi. Onlara da çok teşekkür ediyorum. Farklı renklerde gelip bu sevgiyi alabilmek benim adıma güzel bir şey” dedi. (Büşra Üstündağ)

 

DİĞER HABERLER