Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyaspor’un genç eldivenleri geleceğe umutla bakıyor

26.11.2023 14:12:00
Konyaspor’un genç file bekçileri Deniz Ertaş ve Mehmet Erdoğan, geleceğe umutla bakıyor. Süper Lig’in 13. haftasında iç sahada oynanan Kasımpaşa maçının ardından özel olarak konuşan ikili, hem maçı değerlendirdi hem de hedeflerini söyledi.
Anadolu Kartalı’nın genç file bekçilerinden Deniz Ertaş, “Ben genç milli takımdaydım. 3 maçta 3 galibiyet aldık. Ben milli takımdayken takım arkadaşlarımız da burada bir hazırlık dönemi geçirdi. Tek hedefimiz bugün 3 puan almaktı. Bunu başardığımız için mutluyuz. Türkiye Kupası’nda oynanan Erbaaspor maçında forma giymiştim. İnşallah devamı gelecek” dedi.

“Çok iyi çalıştık”
Yeşil-beyazlıların diğer genç kalecisi Mehmet Erdoğan ise, “Milli takım arası vardı. Hocamızla birlikte ilk kez çalışmak için bu kadar uzun bir ara bulduk. Çok iyi çalıştık. Güzel bir sonuç aldık. İnşallah devamını getireceğiz. Bu hafta daha çok çalışacağız. İnşallah Alanya’dan da 3 puanla dönmek istiyoruz” diye konuştu.

Genç oyuncuların hedefleri ne?
Konyaspor’un genç file bekçileri, hedefleri ile ilgili olarak sorulan soruya ise ortak cevap verdi. İkili, “İkimizin hedefi de aynı. Konyaspor A takımına da beraber geldik zaten. Burada kalıcı olmak... Süper Lig’de kalıcı kaleciler olmak. Sonraki hedefimiz de Avrupa. Gidebildiğimiz kadar gitmek istiyoruz” ifadelerini kullandılar. (Hasan Yıldırım)

DİĞER HABERLER