Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyaspor’un FIFA dosyaları eriyor

13.06.2024 13:57:00
Konyaspor, FIFA’nın uyuşmazlık kurulunda yer alan dosyaları yavaş yavaş kapatıyor. Kurulda yer alan 6 dosyadan dolayı 2 dönem transfer yasağı cezası alan yeşil-beyazlılar, ödemelerini yaparak 3 dosyayı kapattı. Konyaspor kalan 3 dosya için de kaynak arayışlarını sürdürüyor.

Konyaspor, FIFA’nın uyuşmazlık kurulunda yer alan dosyaları yavaş yavaş kapatmaya başladı. Geçmiş döneme dayanan 6 dosyadan dolayı 2 dönem transfer yasağı cezası alan yeşil-beyazlılar, gerekli ödemeleri yaparak dosya sayısını düşürmeyi başardı. Peki, Konyaspor şu ana kadar kaç dosya kapattı? İşte detaylar...


Konyaspor, 6 dosyanın 3’ünü kapattı
Konyaspor, transfer yasağı cezasını kaldırmak için yoğun bir mesai harcıyor. FIFA’nın uyuşmazlık kurulunda geçmiş dönemlere ait 6 dosyası bulunan Anadolu Kartalı, bunların 3’ünü kapatmayı başardı. Konyaspor, kalan 3 dosyayı da kapatması halinde transfer tahtasını kaldıracak. Peki, Anadolu Kartalı bu 3 dosyayı kapatmak için ne kadar ödedi?


Anadolu Kartalı’ndan 80 milyonluk ödeme
Transfer tahtasını kaldırmak için 2 milyon 167 bin Euro’ya ihtiyacı olan Konyaspor, bu rakamın bir kısmını tamamladı. Yeşil-beyazlılar şu ana kadar olan süreçte 3 dosyasını kapatırken, bunlara yaklaşık 80 milyon TL’lik bir rakam ödedi. (Büşra Üstündağ)

DİĞER HABERLER