Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyaspor’un en etkili deplasman silahı performansla dikkat çekti

17.09.2024 13:03:00
Konyaspor’un Brezilyalı futbolcusu Pedrinho, Anadolu Kartalı’nı sırtlıyor. Sezon başında transfer edilmesine rağmen takımın en etkili silahı olan 27 yaşındaki futbolcu, gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çekti.

Konyaspor’un orta saha oyuncularından Pedrinho, Anadolu Kartalı’nı deplasmanda sırtlıyor. Sezon başında Bulgaristan ekiplerinden CSKA 1948 Sofia’dan transfer edilen Brezilyalı futbolcu; şu ana kadar olan süreçte yeşil-beyazlı formayla çıktığı 5 maçta 3 gollük performans sergiledi. Pedrinho’nun özellikle frikikten attığı birbirinden güzel goller; gözlerin pasını sildi.

 

5 maçta 3 gol
Takımın yeni isimlerinden olmasına rağmen Anadolu Kartalı’nın en tehlikeli silahına dönüşen Pedrinho, Süper Lig’de çıktığı 5 maçta 3 kez gol sevinci yaşadı. Brezilyalı futbolcu sezonun açılış maçında Kasımpaşa ağlarını frikikten sarsarken; 3. haftada deplasmanda oynanan Bodrumspor maçında da yine güzel bir frikik golüne imza attı. 27 yaşındaki oyuncu son olarak; yine deplasmanda oynanan Samsunspor maçında Anadolu Kartalı’na galibiyeti getiren golü kaydetti.


Pedrinho’nun golleri deplasmanda geliyor
Konyasporlu Pedrinho, ortaya koyduğu performansla ilginç bir istatistik çizdi. Başarılı futbolcu şu ana kadar maç kaçırmazken; sadece deplasmanlarda gol sevinci yaşadı. Konyaspor sezon başından bu yana Kasımpaşa, Bodrumspor ve Samsunspor deplasmanlarına çıkarken; Pedrinho tüm maçlarda gol sevinci yaşadı. 


Gözler Trabzonspor maçına çevrildi
Şu ana kadar olan süreçte çıktığı tüm deplasman maçlarında gol sevinci yaşayan Pedrinho’nun, Trabzonspor karşısında nasıl bir performans sergileyeceği de merak konusu oldu. Brezilyalı futbolcu hiç şüphesiz; kritik Trabzon deplasmanında Anadolu Kartalı’nın en etkili silahlarından birisi olacak. (Büşra Üstündağ)

DİĞER HABERLER