Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyaspor transferde gaza bastı!

21.06.2024 14:23:00
Konyaspor transfer çalışmalarında gaza bastı! Şu ana kadar olan süreçte iç ve dış transferde 1’er futbolcuya imza attıran yeşil-beyazlılar, listesindeki oyuncularla görüşmelerini sürdürüyor.

Anadolu Kartalı görüşme sağladığı oyuncuları ilk etap Konya kampına yetiştirmeye çalışacak. 


İlk imza Calusic’e attırıldı 
Konyaspor, 2024-25 sezonundaki ilk imzasını Hırvat savunma oyuncusu Josip Calusic’e attırdı. Yeşil-beyazlılar son olarak Sırbistan 1. Lig ekiplerinden Bačka Topola'da forma giyen Calusic’i 2 yıllığına kadrosuna kattı. Yeşil-beyazlılar bu imzanın ardından rotasını iç transfere çevirdi.


Adil Demirbağ ile yeni sözleşme yapıldı 
Konyaspor, yeni sezon öncesinde iç transferde kritik bir hamle yaptı. Yeşil-beyazlılar savunmanın bel kemiklerinden olan Adil Demirbağ ile yeniden masaya oturdu. Yapılan görüşmelerde olumlu sonuçlar alınırken; Demirbağ’ın sözleşmesi iyileştirerek 2 yıl daha uzatıldı. 


Transfer çalışmaları hız kazandı
Konyaspor’da transfer görüşmeleri hız kazandı. Bayramın sona ermesinin ardından kolları yeniden sıvayan yeşil-beyazlı kurmaylar; listesindeki oyuncularla görüşmelerine başladı. Konyaspor, itibariyle sağ bek, orta saha ve forvet takviyelerine odaklandı. (Büşra Üstündağ)

 

DİĞER HABERLER