Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı sistemini oturtuyor

31.07.2024 14:35:00
​Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı, yeşil-beyazlı takıma oynatmak istediği futbolu her geçen gün daha da oturtuyor. Şu ana kadar olan süreçte Slovenya’da 3 hazırlık maçına çıkan yeşil-beyazlılar, her geçen gün benimsediği oyun anlayışında daha da iyiye gidiyor.

Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı, yeni sezon öncesinde ince eleyip sık dokuyor. Kafasındaki oyun anlayışını yeşil-beyazlı takıma oturtmaya çalışan genç teknik adam; bu noktada önüne çıkan tüm fırsatları değerlendiriyor. Çamdalı, Slovenya’da yapılan 3 hazırlık maçında da takımına aynı oyunu oynatmaya çalıştı. 

 

Çamdalı tüm oyuncularını gördü
Anadolu Kartalı’nın genç teknik direktörü Ali Çamdalı, Slovanya kampında kadrosundaki oyuncuları büyük ölçüde gördü. Buradaki ilk provasını Gorica ile gerçekleştiren yeşil-beyazlılar, akabinde Udinese ve Brinje ile kozlarını paylaştı.


Bazı bölgelere alternatif arandı
Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı, bazı bölgelerde alternatif isimlere yöneldi. Oynanan hazırlık maçlarında yaptığı değişikliklerle ön plana çıkan Çamdalı, ilk 2 hazırlık maçında kanatta Alassane Ndao’ya görev verirken; son maçta takıma yeni transfer olan Melih İbrahimoğlu’na şans verdi. İlk maçlarda sağ bekte Uğurcan Yazğılı’ya forma veren Çamdalı, son maçta yine değişikliğe giderek Niko Rak’ı bu mevkide değerlendirdi. Öte yandan sol bek Yasir Subaşı da forma şansı bulan diğer bir oyuncu oldu. 


Çamdalı dersler çıkarttı 
Slovenya kampındaki son hazırlık maçında Brinje ile 1-1 berabere kalan Konyaspor’da, teknik direktör Ali Çamdalı takımın eksiklerini gördü. Çamdalı için önem taşıyan bu maç; yeşil-beyazlı ekibin eksik yönlerinin tespiti ve yeni sezona en iyi şekilde hazırlanması açısından önemli bir fırsat oldu. (Büşra Üstündağ)

DİĞER HABERLER