Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı: "Pozitif yönden bakarsak evet farklı bir oyun oynamaya çalışıyoruz"

01.09.2024 09:32:00
Süper Lig'in 4.haftasında Konyaspor, Kayserispor'u ağırladı. Golsüz beraberlikle biten mücadele sonrası Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı açıklamalarda bulundu. Çamdalı, "Pozitif yönden bakarsak evet farklı bir oyun oynamaya çalışıyoruz. Bu kolay olmuyor ama üç haftada yediğimiz yedi gol vardı en azından bu tarafı durdurduk. Bugün kalemizde gol görmedik. Bu maçtan olumlu şeyler alıp yolumuza devam edeceğiz. Milli arayı en iyi şekilde değerlendirip, sıkı çalışıp Samsun maçına hazırlanacağız." diye konuştu.

Çamdalı, Süper Lig'in 4.haftasında ağırladıkları Kayserispor ile 0-0 berabere kaldıkları maçın ardınndan açıklamalarda bulundu.

 

"POZİTİF YÖNDEN BAKARSAK EVET FARKLI BİR OYUN OYNAMAYA ÇALIŞIYORUZ"

 

Milli arayı en iyi şekilde değerlendirip, sıkı çalışacaklarına vurgu yapan Çamdalı, "Amacımız milli araya galibiyetle girmekti. Maalesef maçı galibiyetle bitiremedik. Gönül isterdi ki hem buraya gelen taraftarımızı mutlu bir şekilde eve gönderelim hem de milli araya moralli bir şekilde girelim. Bu ligde her puan bizim için değerli. Pozitif yönden bakarsak evet farklı bir oyun oynamaya çalışıyoruz. Bu kolay olmuyor ama üç haftada yediğimiz yedi gol vardı en azından bu tarafı durdurduk. Bugün kalemizde gol görmedik. Bu maçtan olumlu şeyler alıp yolumuza devam edeceğiz. Milli arayı en iyi şekilde değerlendirip, sıkı çalışıp Samsun maçına hazırlanacağız.

(Veli Şengül)

DİĞER HABERLER