Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı: Ligde kalmayı garantilemek istiyorduk

20.05.2024 11:06:00
Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı, Kayserispor maçının ardından özel olarak konuştu. Ali Çamdalı, "2-1’lik skoru bulduktan sonra Kayseri 2 dakika içerisinde eşitliği sağladı. Bu bizi biraz kırdı" dedi.

 “Kritik bir maçtı bugün. Hepimiz bunun farkındayız. Bugün bir şekilde ligde kalmayı matematiksel olarak garantilemek istiyorduk” diyen Çamdalı, “80 dakika 10 kişiye karşı golü bulamadık. Pozisyonlarımız var mı? Evet var. Direkten dönen toplarımız var ofsayttan dönen bir golümüz var. Gol yiyebilir miydik? Evet, gol de diyebilirdik” dedi.


“Kayseri’nin 2. golü bizi biraz kırdı”
Ali Çamdalı, “2-1’lik skoru bulduktan sonra Kayseri 2 dakika içerisinde eşitliği sağladı. Bu bizi biraz kırdı. Sonrasında çift santrafora döndük. Muhammet Demir’i de oyuna aldık. Golü bulduk. Ama bu sezonun şansızlığI aslında; kılpayı yine ofsayta düştük. Bence 1 puan da çok kıymetli. Bu hafta olmadı ama bir hafta erteledik diye düşünüyorum. Umarım haftaya Galatasaray’dan da gereken puan alıp ligde kalmayı matematiksel olarak garantileyip önümüzdeki sezona bakarız” diye konuştu.


“Taraftarımıza ihtiyacımız var”
Çamdalı, “Taraftarımıza söyleyecek hiçbir sözüm bulamıyorum. Bugün birçok tarafız bizlere destek verdi. Herkesin ayağına sağlık. Ama işimiz bitmedi. Haftaya hepsine teker teker teker ihtiyacımız var. Komple bir şiir olarak ayağa kalkıp orada gereken puanı alacağız İnşallah” ifadelerini kullandı. (Hasan Yıldırım)

 

DİĞER HABERLER